Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταματίνα Τσιμτσιλή ίνσταγκραμ: Απόδραση στην Πάρο για την παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή ίνσταγκραμ: Απόδραση στην Πάρο για την παρουσιάστρια

Σταματίνα Τσιμτσιλή ίνσταγκραμ: Στο νησί της Πάρου βρίσκεται αυτή την περίοδο η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά: την Νάγια, την Μαίρη και τον Ιωάννη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ίνσταγκραμ: Στην μαγευτική Πάρο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Σταματινα Τσιμτσιλή, η οποία πρόσφατα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του Happy Day, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το δύσκολο χειμώνα εξαιτίας του κορονοϊού αποφάσισε να ετοιμάσει τις βαλίτσες της και μαζί με την οικογένεια της να επισκεφτούν το Κυκλαδίτικο νησί προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Έτσι λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά: την Νάγια, την Μαίρη και τον Ιωάννη έφυγαν για το αγαπημένο τους νησί, την Πάρο.

Το ζευγάρι διαθέτει εξοχική κατοικία στο νησί των Κυκλάδων επόμενος ήταν καθοριστικός παράγοντας προκειμένου η Σταματίνα να έχει την άνεσή της για την φροντίδα και τις ανάγκες των παιδιών της. Μόλις λοιπόν, το ζευγάρι έφθασε στο νησί και τακτοποιήθηκε στο σπίτι, άρχισαν οι πρώτες βόλτες στα γραφικά σοκάκια, οι βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου και οι περίπατοι στην παραλία. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια ως λάτρης των social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητα της στην Πάρο.

  

Δείτε ακόμη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Τον Σνικ τον έχω αγαπήσει και αποδεχθεί όπως είναι”
Ο «βασιλιάς του Instagram» καλοπερνάει στη Μύκονο – Μαζί με ένα τσούρμο καλλονές
Εντελώς διαφορετική η Σίσσυ Χρηστίδου – Αδυνάτισε πολύ (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις