Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – αναδιάρθρωση: Ξεγύμνωμα κανονικό!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – αναδιάρθρωση: Ξεγύμνωμα κανονικό!

ΕΠΟ - αναδιάρθρωση: Έγινε τέτοια διαφήμιση και προώθηση που πλέον το διαφαινόμενο ναυάγιο αφήνει έκθετη την Πολιτεία, όχι μόν την Ομοσπονδία!

ΕΠΟαναδιάρθρωση: Ανέβαλε την απόφαση για αναδιάρθρωση η ΕΠΟ. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μπορεί να συνεδρίαζε το μεσημέρι, ωστόσο, δεν θα βγάλει κάποια οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. Το τελεσίγραφο για μη αναδιάρθρωση που έστειλαν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ περιπλέκει αρκετά την κατάσταση. Η Εκτελεστική Επιτροπή θα συζητούσε το θέμα της αναδιάρθρωσης στην σημερινή συνεδρίαση. Οως δεν θα γίνει καμία κουβέντα και δεν θα βγει λευκός καπνός, τουλάχιστον σήμερα.

Η κίνηση αυτή των αρμοδίων, έρχεται ως συνέχεια της απόφασης των ομάδων της Σούπερ Λιγκ να θέσουν Βέτο και να μην αγωνιστούν στο πρωτάθλημα σε περίπτωση, που υπάρξει αναδιάρθρωση. Οι ιθύνοντες θα αναβάλουν προσωρινά την συζήτηση, όμως θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση σύντομα. Καθώς, οι ομάδες θα πρέπει να ετοιμαστούν για την νέα σεζόν, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί χωρίς να έχει βρεθεί κάποια οριστική λύση.

ΕΠΟ – αναδιάρθρωση: Εκτεθειμένη!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση και έχει μπροστά της ένα μεγάλο δίλημμα. Γιατί σε περίπτωση που δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, στο πρωτάθλημα θα συνεχίσουν να συμμετέχουν 14 ομάδες. Κάτι που θα σημαίνει πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα πρέπει να βάλουν τις 34 ομάδες που μένουν σε μία ή δύο κατηγορίες. Ενώ, μπορεί να υπάρξουν και αντιδράσεις από αυτές τις ομάδες. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κατηγορίες με ήδη ανακοινωμένη προκήρυξη και όλα είναι στον αέρα αν δεν βρεθεί λύση με τη Σούπερ Λιγκ!

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις