Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ρίχνει χρήμα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ρίχνει χρήμα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Με 7 εκατ. ευρώ από 4 εκατ. Πέρσι θα πορευτεί φέτος το τριφύλλι - Στο Κορωπί η προετοιμασία για τη νέα σεζόν

25.07.2020 | 18:00

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Έχει επιστρέψει για τα καλά στα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο οποίος μετά  την στήριξη που έδειξε στον Ερασιτέχνη και το πλάνο για την «Νέα Λεωφόρο», σκοπεύει να ανεβάσει το μπάτζετ της ομάδας στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Σημαντικό ρόλο σε αυτή του την κίνηση έχει παίξει ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα. Με του οποίου το πλάνο έχει ενθουσιαστεί ο ισχυρός άνδρας της  ομάδας και θέλει να το στηρίξει έμπρακτα.

Αυτή η κίνηση του κ. Αλαφούζου, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως φέτος η ομάδα είχε διαθέσιμο μπάτζετ, που ανερχόταν λίγο πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ. (4.2 εκατ. για την ακρίβεια), μαζί με τα μεγάλα συμβόλαια του Καρλίτος και του Αγιούμπ. Μιλάμε δηλαδή για μία μεγάλη αύξηση της ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, που θα στηρίξει την ομάδα για τον σχεδιασμό της.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Στο Κορωπί

Την ίδια ώρα, όπως έκαναν γνωστό οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» η προετοιμασία για τη νέα σεζόν (τουλάχιστον το βασικό στάδιο) θα γίνει στο Κορωπί. Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Αφού στο πράσινο στρατόπεδο φαίνεται να μην θέλουν να γίνει κίνηση για μετάβαση στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη περιοχή της χώρας. Και λόγω πανδημίας ασφαλώς. Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα όσο θα βρίσκεται στο Κορωπί, θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής, ως είθισται να συμβαίνει σε περιόδους προετοιμασίας.

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Απρόσμενη πρόταση του Αλαφούζου για “Νέα Λεωφόρο”!
Η Ιντερ κόντρα στη Τζένοα που παλεύει για τη σωτηρία
Exit mobile version