Serie A – προαναγγελία: Για τη 2η θέση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Για τη 2η θέση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Η Ιντερ υποδέχεται την Τζένοα - Νάπολι και Σασσουόλο σε ματς που ίσως κρίνει την 7άδα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

25.07.2020 | 14:06

Serie A – προαναγγελία: Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στην Serie A. Η Τζένοα υποδέχεται την Ίντερ σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχονται από την μεγάλη νίκη με την Σαμπντόρια και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει μια διαφορά ασφαλείας. Από την άλλη, η Ίντερ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά μπορεί. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει ισάριθμες ισοπαλίες και απόψε χρειάζεται μια νίκη.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Σασσουόλο σε ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση και θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει στον ένα βαθμό από την Μίλαν. Προέρχονται από την ήττα με την Πάρμα και αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα.  Από την άλλη, η Σασσουόλο βρίσκεται στην 8η θέση με 8 βαθμούς διαφορά από την Νάπολι. Προέρχεται από την ήττα με την Μίλαν και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει κοντά σε μία έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο αφού και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Serie A – προαναγγελία: Αδιάφορο το Μπρέσια-Πάρμα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπρέσια αντιμετωπίζει την Πάρμα σε έναν αδιάφορο αγώνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 19η θέση και έχουν ουσιαστικά υποβιβαστεί στην Serie B. Ενώ, η Πάρμα βρίσκεται στην 10η θέση και οι ελπίδες της για μια ευρωπαϊκή έξοδο έχουν λιγοστέψει.

Δείτε ακόμη:

Απρόσμενη πρόταση του Αλαφούζου για “Νέα Λεωφόρο”!
Ισοπαλία (1-1) χωρίς μεγάλο όφελος Αταλάντα και Μίλαν
Το πρόγραμμα του BCL για ΑΕΚ και Περιστέρι
Exit mobile version