Μπάσκετ – Ενωση Αθλητών: Ταξιδιωτική οδηγία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Ενωση Αθλητών: Ταξιδιωτική οδηγία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπάσκετ - Ενωση Αθλητών: Έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα θέλει να η είναι η ELPA, η Ένωση Αθλητών της Ευρωλίγκας, για τη νέα σεζόν

24.07.2020 | 18:18

ΜπάσκετΕνωση Αθλητών: Έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα θέλει να η είναι η ELPA. Η Ένωση Αθλητών της Ευρωλίγκας δεν θέλει να βρεθεί προς εκπλήξεως, όπως έγινε φέτος λόγω της πανδημίας. Γι ’αυτό και η Ένωση είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους υπεύθυνους της Λίγκας. Έτσι, ενημέρωσε τους παίχτες, πως αν κριθεί θα ταξιδέψουν με κυβερνητική εντολή για τους αγώνες. Αυτή η κίνηση είναι ενδεικτική του κλίματος, που επικρατεί. Καθώς, δεν θέλουν να συμβεί κάτι ανάλογο με την φετινή σεζόν, σε ένα νέο πιθανό κύμα έξαρσης του ιού. 

Σύμφωνα με το ιταλικό σάιτ «Sportando», η ELPA έκανε σαφή στους αθλητές πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τον Σεπτέμβριο, που θα γίνουν η τελικές συζητήσεις με την Λίγκα. Ενώ, πρόσθεσε πως θα εξεταστεί η κατάσταση που επικρατεί σε κάθε χώρα και κάθε ομάδα. Έπειτα, θα παρθεί η απόφαση για τους νέους κανόνες αλλά και το νέο πρωτόκολλο, που θα ακολουθείται σε περίπτωση αναβολής του αγώνα ή μετάθεσης του σε άλλη μέρα.

Μπάσκετ – Ενωση Αθλητών: Ενδεχόμενο ακύρωσης

Ενώ, το βασικό κομμάτι της συμφωνίας είναι πως οι ομάδες δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα πριν και μετά τα ταξίδια τους για τους εκτός έδρας αγώνες. Επίσης, κατέστησαν σαφή πως αν είναι απαραίτητο οι ομάδες θα ταξιδεύουν με κυβερνητική εντολή της εκάστοτε χώρας. Τέλος, άφησαν ανοιχτό και το ενδεχόμενο ακύρωσης της σεζόν σε περίπτωση που απαγορευτούν τα ταξίδια από μια χώρα σε κάποια άλλη.

Δείτε ακόμη:

Γιάννης Καραλής στο ΟΠΑΠ Game Time: «Χιτσκοκικό φινάλε στην Premier League»
Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Αντετοκούνμπο -“H Eλλάδα των λευκών και οι παράνομοι γονείς”
Η Ουντινέζε υπέταξε 2-1 τη Γιουβέντους αναβλήθηκε η απονομή του σκουντέτο
Exit mobile version