Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Σλούκ” in!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Σλούκ” in!

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ο διεθνής γκαρντ έγινε ξανά κάτοικος Πειραιά και θα αγωνιστεί υπό της οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Ξανά στα «κόκκινα» ο Κώστας Σλούκας. Μετά την χθεσινή του αποχώρηση από την Φενέρ ήταν θέμα χρόνου να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Έτσι, σήμερα ο Έλληνας γκάρντ βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Την ολοκλήρωση της συμφωνίας γνωστοποίησε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, με τον παίχτη να φωτογραφίζεται με τους κ. Αγγελόπουλους. Πλέον ο Σλούκας επέστρεψε ξανά στην ομάδα, μετά το 2015, που έφυγε για την Φενέρ των πολλών αστέρων και του Ζοτς.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πως ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η στιγμή ήταν κατάλληλη, αφού η τούρκικη ομάδα είχε πληγεί από τον κορονοϊό και λόγω της μείωσης του μπάτζετ αποδέσμευσε τον Έλληνα γκαρντ. Ο οποίος έγινε ξανά κάτοικος Πειραιά και θα αγωνιστεί υπό της οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ενώ, με τον Ολυμπιακό θέλει να κατακτήσει ξανά την κορυφή. Θυμίζουμε με τους «ερυθρόλευκους» έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα, δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 κύπελλο και 1 Διηπειρωτικό. Ο Ολυμπιακός με ανάρτηση του έκανε γνωστή την ολοκλήρωση του ντιλ, προσφέροντας χαμόγελα στο κόσμο της ομάδας.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: H ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε με τους προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για να επιστρέψει στο λιμάνι και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον έφηβο με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013. Ο 30άχρονος πλέι μέικερ θα είναι «ερυθρόλευκος» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ολοκληρώνοντας το ρόστερ για τη νέα σεζόν, θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας μας και ιδιαίτερα στη BWIN γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά για όλη την κοινωνία παρέμειναν στο πλευρό μας και με την πολύτιμη αρωγή τους συνεχίζουμε να δημιουργούμε με οδηγό τις αξίες που εκφράζει ο Ολυμπιακός”.

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Μίλαν και Αταλάντα για τη δόξα και όχι μόνο
Γιάννης Καραλής στο ΟΠΑΠ Game Time: «Χιτσκοκικό φινάλε στην Premier League»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις