Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Για τη δόξα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Για τη δόξα!

Serie A - προαναγγελία: Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Σαν Σίρο, σε ένα παιχνίδι με όχι αυξημένο ενδιαφέρον για το πρεστίζ

Serie A – προαναγγελία: Ματς με τα όλα του. Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Σαν Σίρο, σε ένα παιχνίδι με όχι σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα για το πρετίζ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 59 βαθμούς και με νίκη σήμερα θα προσπεράσουν την Ρόμα.  Μετά το restart, είναι ασταμάτητη και  έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Απόψε, θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αταλάντα και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, που θα την φέρει στην 5η θέση.

Από την άλλη, η Αταλάντα  βρίσκεται στην 2η θέση με 1 βαθμό διαφορά από την Ίντερ και 2 βαθμούς διαφορά από την Λάτσιο. Η νίκη σήμερα θα εμπιστρέψει στους Μπεργακμάσκι να μειώσουν στους 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιούβε  και θα έχει, έστω και μικρές, ελπίδες για την 1η θέση, σίγουρα όμως θα τους βάλει ως αφεντικά στη μάχη της 2ης θέσης. Προέρχονται από τη νίκη με την Μπολόνια και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί.

Serie A – προαναγγελία: Το νέο Σαν Σίρο

Σε συζητήσεις βρίσκονται Ίντερ και Μίλαν για το πρότζεκτ του νέου τους γηπέδου. Όπως ανέφερε η ιταλική εφημερίδα «Corriere Dello Sport», οι δύο ομάδες θα εξετάσουν τα σχέδια για το γήπεδο και θα προχωρήσουν με το πέρας του καλοκαιριού. Η εταιρείες «The Populus group» και «Manica CMR Sportium» διεκδικούν την κατασκευή του νέου γηπέδου των δύο συλλόγων του Μιλάνου.

Οι οποίοι έχουν ήδη παρουσιάσει μερικά από τα σχέδια τους στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Η Ίντερ και η Μίλαν θα ξοδέψουν ένα ποσό ύψους 1 δις. περίπου. Ενώ, πέρα από το γήπεδο θα ανακαινιστεί και ο περιβάλλοντας χώρος. Αφού, οι δύο ομάδες θέλουν να χτιστούν ξενοδοχεία, εστιατόρια, που θα δίνουν ζωή στην περιοχή και όταν δεν έχει αγώνα.

Δείτε ακόμη:

Γιάννης Καραλής στο ΟΠΑΠ Game Time: «Χιτσκοκικό φινάλε στην Premier League»
Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Αντετοκούνμπο -“H Eλλάδα των λευκών και οι παράνομοι γονείς”
Η Ουντινέζε υπέταξε 2-1 τη Γιουβέντους αναβλήθηκε η απονομή του σκουντέτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις