Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Βαθμολογική ανάσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Βαθμολογική ανάσα

Serie A - προαναγγελία: Η Ουνινέζε υποδέχεται τη Γιουβεντους και ψάχνει βαθμούς σωτηρίας - Για το καλύτερο πλασάρισμα Λάτσιο και Κάλιαρι

Serie A – προαναγγελία: Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η 35η αγωνιστική της Serie A. Η Ουντινέζε υποδέχεται την Γιουβέντους στο Φρίουλι, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς διαφορά από την Λέτσε, που βρίσκεται στην 18η θέση. Δεν έχουν μπορέσει να βρουν ρυθμό και προέρχονται από την ήττα εναντίον της Νάπολι. Απόψε, θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η Γιουβέντους είναι πρωτοπόρος στο Καμπιονάτο. Μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της Ίντερ, οι «μπιανκονέρι» με νίκη απόψε  κατακτούν το πρωτάθλημα και μαθηματικά. Προέρχονται από την μεγάλη νίκη με την Λάτσιο και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί.

Serie A – προαναγγελία: Η Λάτσιο με Κάλιαρι

Η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Κάλιαρι στο Ολίμπικο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και καίγονται για τους τρεις βαθμούς. Μετά το restart, δεν έχουν καταφέρει να βρουν το ρυθμό τους και έχουν 2 νίκες, 5 ήττες και μια ισοπαλία. Απόψε, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να αποκτήσουν μια διαφορά ασφαλείας από την Ρόμα και να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, η Κάλιαρι βρίσκεται στην 13η θέση και είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Προέρχεται από την ισοπαλία με την Σασσουόλο και εναντίον της Λάτσιο θα κυνηγήσει μια νίκη που θα της ανεβάσει την ψυχολογία.

Δείτε ακόμη:

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ διέλυσε αδιάφορα ……5-3 την Τσέλσι
Η Τζένοα κέρδισε τη Σαπμντόρια 2-1 εκτός έδρας και ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία
Έκανε την… έκπληξη με νέα επιστολή προς ΕΠΟ για τον τελικό ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις