Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Τζένοα το αφεντικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Τζένοα το αφεντικό

Serie A - αγωνιστικό: Κέρδισε τη Σαμπντόρια και έμεινε σε θέση ασφάλειας μακριά από τον υποβιβασμό - Διέσυρε την υποβιβασμένη Σπαλ η Ρόμα

Serie A – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η Τζένοα. Η Σαμπντόρια γνώρισε την ήττα με 1-2 από τους «ροσσομπλού», στο «ντέρμπι ντέλλα Λαντέρνα». Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι έπεσαν στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ, η Τζένοα σε συνδυασμό με τη νίκη της Λέτσε παρέμεινε στην 17η θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι δύο ομάδες μπήκαν με άγριες διαθέσεις με το παιχνίδι να είναι αμφίρροπο από την αρχή. Ο Κρισκίτο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 22’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η χαρά τους, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ αφού η Σαμπντόρια απάντησε άμεσα. Στο 32’ ο Γκαμπιαντίνι ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το β μέρος, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με το παιχνίδι να είναι μια διαρκής μάχη. Η Τζένοα κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ στο  72’ με τον Λέραγκερ. Στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι και οι «ροσσομπλού» πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Serie A – αγωνιστικό: Σκότωσε τον… πεθαμένο

Σκόρπισε την Σπαλ η Ρόμα. Οι Ρωμαίοι άλωσαν το «Πάολο Μάτσα» και νίκησαν με 6-1 την ομάδα της Φερράρα. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, οι «τζιαλορόσι» ανέβηκαν στην 5η θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με το καλημέρα σας, αφού Κάλινιτς άνοιξε το σκορ στο 10’. Η Σπαλ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 24’ με τον Τσέρι. Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν ένα μονόλογος της Ρόμα. Ο Πέρεθ έκανε το 1-2 στο 38’, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια, μπροστά στο σκορ. Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν ασταμάτητοι. Ο Κολάροφ έκανε το 1-3 στο 47’ και ο Πέρες το 1-4 στο 52’. Ο ίδιος σημείωσε και το 1-5 στο 75’. Στο 90’ ο Ζανιόλο έγραψε το τελικό 1-6 για τους Ρωμαίους.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Πάρμα επικράτησε με 2-1 της Νάπολι (Καπράρι 45’, Ινσίνιε 54’, Κουλουσέφσκι 87’). Η Ίντερ έμεινε στο 0-0 με την Φιορεντίνα. Η Λέτσε κέρδισε με 3-1 την Μπρέσια (Λαπαντούλα 22’-33’, Ντεσένα 63’, Σαπονάρα 70’) και το παιχνίδι της Τορίνο με την Βερόνα έληξε ισόπαλο στο 1-1 (Μπορίνι 56’, Ζάζα 67’). 

Δείτε ακόμη:

Ανακοίνωση-επιστολή ΚΑΙ η Περιφέρεια για τον τελικό-ανέκδοτο
Καυστική απάντηση της ΑΕΚ με επιστολή στην επιστολή του Ολυμπιακού
Τρελαίνει κόσμο ο Ολυμπιακός, κάλεσε την ΑΕΚ να παίξουν Κυριακή στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις