Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τελικός Κυπέλλου – Ολυμπιακός: Νέα επιστολή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου – Ολυμπιακός: Νέα επιστολή!

Τελικός Κυπέλλου - Ολυμπιακός: Νέα επιστολή, σε ξεκάθαρα χαμηλότερους τόνους - Πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός 28 ή 29 Ιουλίου

Τελικός ΚυπέλλουΟλυμπιακός: Συνεχίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι ο Ολυμπιακός! Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μετά από την σημερινή συνάντηση για τον τελικό, έστειλε ακόμα μία επιστολή, αυτή την φορά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στην επιστολή αυτή, οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι ενέκριναν την πρόταση διεξαγωγής του αγώνα στις 28 ή 29 Ιουλίου,  δηλαδή δύο μέρες μετά την αρχική ημερομηνία. Δείχνει λοιπόν την επιθυμία του, να διεξαχθεί  άμεσα ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος.

Η επιστολή αυτή ήταν σε ήπιο τόνο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες  δηλώσεις, που έστειλε η ομάδα του Πειραιά. Ξεκαθάρισε πως ο τελικός του κυπέλλου πρέπει να διεξαχθεί πριν την καταληκτική ημερομηνία της ΟΥΕΦΑ. Όμως παρά την συγκατάθεση της, η πρωταθλήτρια Ελλάδας ξεκαθαρίζει πως αν χρειαστεί θα άσκηση κάθε νόμιμο δικαίωμα της. Μία έμμεση, αλλά ξεκάθαρη απειλή για την ΕΠΟ.

Τελικός Κυπέλλου – Ολυμπιακός: Το κείμενο

Αναλυτικά η επιστολή των «ερυθρόλευκων” αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια των σημερινών συζητήσεων για την ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019/2020, και με δεδομένη την ανάγκη να έχει ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των ελληνικών ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA, ήτοι στις 03/08, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά τη συναίνεσή της για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 28/07 ή την Τετάρτη 29/07/2020.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Δείτε ακόμη:

Ανακοίνωση-επιστολή ΚΑΙ η Περιφέρεια για τον τελικό-ανέκδοτο
Καυστική απάντηση της ΑΕΚ με επιστολή στην επιστολή του Ολυμπιακού
Τρελαίνει κόσμο ο Ολυμπιακός, κάλεσε την ΑΕΚ να παίξουν Κυριακή στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις