Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Αδήλωτα τετραγωνικά 2020: Πάνω από 18 εκατομμύρια πραγματικής επιφάνειας έχουν αποκαλυφθεί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδήλωτα τετραγωνικά 2020: Πάνω από 18 εκατομμύρια πραγματικής επιφάνειας έχουν αποκαλυφθεί

Αδήλωτα τετραγωνικά 2020: Πάνω από 18 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα έχουν δηλωθεί από ιδιοκτήτες ακινήτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τα αδήλωτα τετραγωνικά.

Αδήλωτα τετραγωνικά 2020: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής από τις δηλώσεις που έχουν υποβάλει ιδιοκτήτες ακινήτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τα αδήλωτα τετραγωνικά η οποία τέθηκε σε λειτουργία στις 27 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για επιφάνειες ακινήτων, οι οποίες δεν είχαν δηλωθεί ποτέ στους δήμους ή είχαν δηλωθεί ελλιπώς. Με τον χρόνο να τρέχει και να λήγει στις 31 Αυγούστου για τη δήλωση της πραγματικής επιφάνειας των ακινήτων από τους ιδιοκτήτες τους αυξάνεται καθημερινά σημαντικά ο αριθμός των πραγματικών τετραγωνικών μέτρων τα οποία θα φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία των δήμων.

Χωρίς την επίσκεψη στο γκισέ του κάθε Δήμου και με απλά βήματα μέσω της εφαρμογής έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 800.000 δηλώσεις και έχουν δηλωθεί επιπλέον άνω των 18 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων προς επεξεργασία στους Δήμους. Οι δηλώσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ https://tetragonika.govapp.gr/ όπου δηλώνεται συμπληρωματικά ή και αρχικά το πραγματικό σημερινό εμβαδόν κάθε ιδιοκτησίας που ηλεκτροδοτείται ή και που δεν ηλεκτροδοτείται, ή και δεν ηλεκτροδοτήθηκε ποτέ, τακτοποιημένο ή μη, το οποίο θα πρέπει να συμπίπτει με το εμβαδόν που είναι δηλωμένο στο Ε9.

Δείτε ακόμη

Πώς θα πληρωθείτε αν είστε σε αναστολή
Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση αλλά με δυο δόσεις εντός Αυγούστου
Ιστορική συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής – Πώς θα μοιραστούν τα €750 δισ.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις