Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Εχει σφυγμό!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Εχει σφυγμό!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Αστον Βίλα υπέταξε 1-0 την Αρσεναλ και σε συνδυασμό με την ήττα της Γουότφορντ (0-4 από τη Σίτι) πήρε το πάνω χέρι στη μάχη σωτηρίας

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νίκη σωτηρίας για την Άστον Βίλα. Οι “χωριάτες” κέρδισαν με 1-0 την Άρσεναλ. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι έφυγαν από την ζώνη του υποβιβασμού και έχουν τον πρώτο λόγο για την παραμονή τους στην Πρέμιερσιπ. Θα κριθούν όλα στην τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη, η Άρσεναλ έμεινε στην 10η θέση και πλέον δεν έχει ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο, τουλάχιστον μέσω του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Άστον Βίλα να μπαίνει αποφασισμένη. Κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αφού ο Τρεζεγκέ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 27’. Στο β μέρος, οι “κανονιέρηδες” προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πήραν τον έλεγχο και πίεσαν τους γηπεδούχους. Όμως, αναλώθηκαν σε μία φλύαρη κατοχή, χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά την Άστον Βίλα.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Θηλιά στο λαιμό της Γουότφορντ

Στενεύει ο κλοιός για την Γουότφορντ. Γνώρισε την βαριά ήττα με 0-4 από την Μάντσεστερ Σίτι. Με το αποτέλεσμα αυτό και σε συνδυασμό με τη νίκη της Άστον Βίλα η Γουότφορντ έπεσε στην 18η θέση. Έτσι θα πρέπει να κερδίσουν την Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική και να χάσει η Βίλα για να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη, η Σίτι έβγαλε αντίδραση για τον αποκλεισμό του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα. Άνοιξαν το σκορ με τον Στέρλινγκ στο 31’ και στο 40’ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Το β μέρος, εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο. Ο Φοντέν έκανε το 0-3 στο 63’ και στο 66’ ο Λαπόρτ έγραψε το τελικό 0-4.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Κρίσιμα παιχνίδια για Champions League και υποβιβασμό
Η Γιουβέντους 2-1 τη Λάτσιο και αποσπάστηκε στο +8
Αγκαλιάζει Ευρώπη η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις