Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Στο +8 η Γιούβε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Στο +8 η Γιούβε

Serie A – αγωνιστικό: Δεν κουνάει κανείς την Γιουβέντους από την κορυφή. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με 2-1 της Λάτσιο, στο Τορίνο. Με το αποτέλεσμα αυτό η Γιούβε παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και 5 στροφές πριν το τέλος της Serie A έχει μια διαφορά 8 βαθμών από τους μνηστήρες της. Έτσι, είναι ένα βήμα […]

Serie A – αγωνιστικό: Δεν κουνάει κανείς την Γιουβέντους από την κορυφή. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με 2-1 της Λάτσιο, στο Τορίνο. Με το αποτέλεσμα αυτό η Γιούβε παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και 5 στροφές πριν το τέλος της Serie A έχει μια διαφορά 8 βαθμών από τους μνηστήρες της. Έτσι, είναι ένα βήμα πιο κόντρα από το 9ο συνεχόμενο Σκουντέτο.

Από την άλλη, οι Ρωμαίοι είναι ακόμα στην 4η θέση, δυο βαθμούς πίσω από την Αταλάντα και τρεις από την Ίντερ. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να παίζουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όμως δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν ισόπαλες προς τα αποδυτήρια.

Serie A – αγωνιστικό: Τριαντάρησε ο Ρονάλντο

Στο β μέρος, η ομάδα του Σάρι πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να απειλεί την Λάτσιο. Ο Ρονάλντο καθάρισε για τους γηπεδούχους με δύο γκολ σε τρία λεπτά. Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 51’ με πέναλτι και στο 54 σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του κάνοντας το 2-0. Αυτό ήταν το 30 γκολ του CR7 στο Καμπιονάτο και έγινε μόλις ο τρίτος, που το έχει καταφέρει από το 1959 εως σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ιμόμπιλε στο 83ο λεπτό με όμορφη εκτέλεση πέναλτι.

Δείτε ακόμη:

Αγγλία – αγωνιστικό: London Cup!
O πρωταθλητής βόλεϊ Παναθηναϊκός σηκώνει ξανά το κύπελλο
Παράσταση για …έναν Χάμιλτον, δεύτερος ο Φερστάπεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις