Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ετοιμάζει διαβατήρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ετοιμάζει διαβατήρια

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Μια ανάσα από την Ευρώπη η Γούλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό και έχει το πάνω χέρι για το Γιουρόπα Λιγκ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μια ανάσα από την Ευρώπη η Γούλβς. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό. Με τη νίκη αυτή η Γούλβς ανέβηκε στην 6η θέση και έχει το πάνω χέρι στην έξοδο για το Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 14η θέση. Οι «λύκοι» μπήκαν προσηλωμένοι στον στόχο τους και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Ποντένσε πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 41’.Στο β μέρος, η Γούλβς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κυνήγησε το γκολ, που θα σφράγιζε το αποτέλεσμα. Το πέτυχε στο 68’ με τον Τζόνι. Η Κρίσταλ Πάλας στο υπόλοιπο του αγώνα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και παρέμεινε το 2-0.

«Ταφόπλακα» στις ελπίδες της Σέφιλντ για Ευρώπη έβαλε η Έβερτον. Οι «λεπίδες» γνώρισαν την ήττα με 0-2 από τα «ζαχαρωτά». Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 8η θέση και δεν θα διεκδικήσουν μια έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού έχουν 5 βαθμούς διαφορά από την Γούλβς και μένει μόνο μια αγωνιστική. Από την άλλη, η Έβερτον βρίσκεται ακόμα στην 11η θέση. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Όμως, στο β μέρος η Έβερτον άνοιξε το σκορ με το καλημέρα σας. Ο Ριτσάρλισον πέτυχε το γκολ της νίκης στο 46’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σώθηκε η Μπράιτον

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπράιτον ήρθε ισόπαλη στο 0-0 με την Νιούκαστλ. Κατάφερε να πάρει τον βαθμό που χρειαζόταν απόψε και εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή της στην Πρέμιερσιπ. Η δε Νιούκαστλ ήταν αδιάφορη και τίποτε δεν άλλαξε μετά και αυτό το αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη:

Αγγλία – αγωνιστικό: London Cup!
O πρωταθλητής βόλεϊ Παναθηναϊκός σηκώνει ξανά το κύπελλο
Παράσταση για …έναν Χάμιλτον, δεύτερος ο Φερστάπεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις