Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μίλτος Πασχαλίδης μπαμπάς: Κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του
LIFESTYLE

Μίλτος Πασχαλίδης μπαμπάς: Κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του

Μίλτος Πασχαλίδης μπαμπάς: Ένα ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε μέσω των social media ο Μίλτος Πασχαλίδης, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει κρυφή την χαρά του για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του.

Μίλτος Πασχαλίδης μπαμπάς:  Η ευτυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Μίλτου Πασχαλίδη στα 50 του χρόνια, καθώς όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγινε μπαμπάς. Η γυναίκα του τόσο καιρό ήταν έγκυος χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος του έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.  «Αγάπη και ευγνωμοσύνη απο μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου. Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. «Στα χεράκια σου σπάω…» Καλως ήρθες μπέμπα!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις δύο φωτογραφίες. Να αναφέρουμε πως ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει ακόμα μια κορούλα, την Ευγενία η οποία είναι 12 ετών.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Έλληνας τραγουδιστής θα δώσει συναυλία στο Θέατρο Πέτρας τον Σεπτέμβριο όπως έκανε πρόσφατα γνωστό. 25 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 13 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη χαρακτηριστική επικοινωνία του με το κοινό. Χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματά του, που χαρακτηρίζονται από έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό. Η βραδιά στο Θέατρο Πέτρας θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία και παλιά και αγαπημένα τραγούδια. Δίπλα σε αυτά και τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά, «Στη Χώρα Των Αθώων».

Δείτε ακόμη

Παπαληγούρα: «Μετά την εγκυμοσύνη νιώθω μικρότερη» (vid)
Το δικό της κοινωνικό μήνυμα θέλησε να περάσει η Τόνια Σωτηροπούλου (vid & pic)
Τίτλοι τέλους για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις