Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τόνια Σωτηροπούλου ίνστα: Το κοινωνικό μήνυμα της όμορφης ηθοποιού
LIFESTYLE

Τόνια Σωτηροπούλου ίνστα: Το κοινωνικό μήνυμα της όμορφης ηθοποιού

Τόνια Σωτηροπούλου ίνστα: Το δικό της κοινωνικό μήνυμα θέλησε να περάσει η Τόνια Σωτηροπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Τόνια Σωτηροπούλου ίνστα: Στην μαγευτική Ύδρα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια, αφού θέλησαν να ξεσκάσουν από την καθημερινή τους ρουτίνα. Η ηθοποιός, η οποία θέλησε να πάει για μπάνιο σε μια ερημική παραλία, όταν ανακάλυψε πως ακόμη και εκεί ο κόσμος έχει αφήσει σκουπίδια, αποφάσισε να καθαρίσει την παραλία. Έτσι λοιπόν πήρε μια μεγάλη σακούλα και άρχισε να μαζεύει ένα ένα τα σκουπίδια. Η όμορφη Τόνια ως λάτρης των social media θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτή την κίνηση και έτσι έβαλε ένα instastory όπου έγραφε: «38 καλαμάκια, 18 μπουκάλια, έξι αναπτήρες, απορρυπαντικά, παντόφλες, λακ μαλλιών… Ας αρχίσουμε κάποια στιγμή να έχουμε συνείδηση. Ας καταλάβουμε ότι η παραλία που πετάμε τα αποτσίγαρα μας, είναι το σπίτι μας» έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως πρόσφατα το αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz βρέθηκε στην Επίδαυρο, όπου ο μετρ του βιολιού, Λεωνίδας Καβάκος, έδινε συναυλία. Οι δύο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί και χαλαροί. Επίσης να αναφέρουμε πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν πάει στο επόμενο επίπεδο την σχέση τους, καθώς συγκατοικούν το τελευταίο διάστημα.

  

Δείτε ακόμη

Τίτλοι τέλους για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού (vid)
Βίντεο: Δεκάδες πυροτεχνήματα για τα μάτια της Μαρίνας Πατούλη
Στην Άνδρο η Μενεγάκη – Αράζει με το tshirt στην παραλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις