Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τρίποντα ζωής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τρίποντα ζωής

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Γουότφορντ με την αδιάφορη Μάντσεστερ Σίτι και η Αστον Βίλα με την Αρσεναλ που θέλει το… δίπορτο

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Κρίσιμα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς. Οι «χωριάτες» βρίσκονται στην «καταραμένη» 18η θέση με 31 βαθμούς. Η νίκη είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, αφού τη χρειάζονται για να έχουν ελπίδες για σωτηρία. Προέρχονται από την ισοπαλία με την Έβερτον και πρέπει να κερδίσουν απόψε, αν θέλουν να σωθούν.

Από την άλλη, η Άρσεναλ μπορεί να εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου, ωστόσο, χρειάζονται τη νίκη για να μπορέσουν να το έχουν… δίπορτο για Ευρώπη. Έχει 6 βαθμούς διαφορά από την 6η Γούλβς και θέλει δύο νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές  για να έχει πιθανότητες ευρωπαϊκής εξόδου.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με έναν βαθμό ρίχνει την Μπόρνμουθ

Η Γουότφορντ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση με 3 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην παραμονή τους. Ακόμα, αν επικρατήσει της Σίτι σήμερα η Μπόρνμουθ θα είναι η δεύτερη ομάδα, που θα ακολουθήσει την Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ. Από την άλλη, οι «πολίτες» βρίσκονται στην 2η θέση και παρόλο που είναι αδιάφοροι θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους τονώσει την ψυχολογία μετά την ήττα στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Κρίσιμα παιχνίδια για Champions League και υποβιβασμό
Η Γιουβέντους 2-1 τη Λάτσιο και αποσπάστηκε στο +8
Αγκαλιάζει Ευρώπη η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις