Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τελικός Κυπέλλου – Ολυμπιακός: Στην ΟΥΕΦΑ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου – Ολυμπιακός: Στην ΟΥΕΦΑ!

Τελικός Κυπέλλου - Ολυμπιακός: Απευθύνονται στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία οι ερυθρόλευκοι και ζητούν να γίνει ο τελικός που …πάλεψαν να αναβληθεί!

Τελικός ΚυπέλλουΟλυμπιακός: Συνεχίζει την πολιτική έντασης ο Ολυμπιακός για τον τελικό του κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα απευθυνθούν στην ΟΥΕΦΑ για την αναβολή του τελικού από την ΕΠΟ, ώστε να επέμβει. Οι Πειραιώτες μετά από τις απειλές και τις ύβρεις κατά πάντων, έστειλε επιστολή στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για να  διεξαχθεί ο αγώνας σύντομα και όχι τον Αύγουστο, όπως ακούγεται. Βέβαια, πριν την αναβολή του αγώνα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην διεξαχθεί στην Ριζούπολη. Κάτι που τελικά πέτυχαν, αφού η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε να γίνει ο αγώνας εκτός Αττικής, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του.

Στην επιστολή του, ο Ολυμπιακός ζητάει να γίνει άμεσα ο τελικός, αφού θα στα τέλη Αυγούστου οι ομάδες θα έχουν αλλάξει κατά πολλοίς τα ρόστερ. Καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν και θα έρθουν νέοι. Ακόμα, αναφέρει πως θα υπάρξουν αρκετές οικονομικές ζημιώσεις λόγω των εκπρόθεσμων χορηγιών.

Τελικός Κυπέλλου – Ολυμπιακός: Μήνυση Δημητρίου κατά Καραπαπά

Άλλη μία μελανή σελίδα στο βιβλίου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, κατέθεσε μήνυση κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Καραπαπά. Σύμφωνα με το αθλητικό πόρταλ SDNA, ο κ. Δημητρίου δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας τηλεφώνα από τον αντιπρόεδρο των «ερυθρόλευκων», στο οποίο φέρεται να τον απείλησε, λέγοντας του: «Ξεβράκωμα θέλετε έξω από τα σπίτια σας». Το τηλεφώνημα αυτό έρχεται μετά από την απόφαση του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων, να αναβάλει τον τελικό. Αυτός, αμέσως μετά την συνομιλία που είχε με τον κ. Καραπαπά, πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Η Αθλητική Βία ανέλαβε την υπόθεση και μένει να δούμε τι τροπή θα πάρει.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Κρίσιμα παιχνίδια για Champions League και υποβιβασμό
Η Γιουβέντους 2-1 τη Λάτσιο και αποσπάστηκε στο +8
Αγκαλιάζει Ευρώπη η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις