Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ρος με τη βούλα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ρος με τη βούλα!

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Επίσημα πράσινος ο Κουβανός, τρίτη επίσημη απότκηση μετά τους Φόστερ και Ογκαστ - Κάλεσμα για τον ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ξανά στην Ελλάδα ο Χάουαρντ Σαντ Ρος. Έγινε και επίσημα παίχτης του Παναθηναϊκού! Ο Κουβανός υπέγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν. Την ολοκλήρωση του ντιλ έκανε γνωστή η ΚΑΕ με ανακοίνωση της. Ο 29χρονος φόργουορντ βρέθηκε στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του σήμερα το πρωί. Ο ίδιος συνομίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Τάκη Τριαντόπουλο και φωτογραφήθηκε με τα τρόπαια των «πρασίνων» και έγινε και επίσημα «πράσινος».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση της μεταγραφής του αναφέρει, πως η συμφωνία έχει ισχύ για 1+1 χρόνια. Έτσι ο Σαντ Ρος γίνεται ξανά κάτοικος Αθήνας, αυτή την φορά για λογαριασμό του ΠΑΟ. Ενώ, σύμφωνα με το SDNA το συμβόλαιο του παίχτη έχει και οψιόν, όπως και τα συμβόλαια των Φόστερ και Όγκαστ. Όμως, η ρήτρα του Κουβανού έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από των δύο προαναφερθέντων.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Κάλεσμα για τον ερασιτέχνη

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» καλούν τον κόσμο της ομάδας να συμβάλει στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Η Θύρα 13 μέσω επίσημης ανακοίνωσης έκανε έκκληση στους φιλάθλους να μαζευτούν στην εκδήλωση, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 19:30, στον Τάφο του Ινδού. Ενώ, τους προέτρεψε να γίνουν όλη μέλη του Ερασιτέχνη και να τον στηρίξουν τώρα που χρειάζεται τον κόσμο του. Με την ανακοίνωση αυτή δείχνουν πως οπαδοί και ομάδα πρέπει να είναι ένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13: «Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια , ήρθε άλλη μια στιγμή που πρέπει να μιλήσουν τα έργα μας”.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: “Αντάξιοι στην ιστορία μας”

…”Δεν περισσεύει κανείς! Είναι η στιγμή μας. Είναι η σειρά μας! Τα ένδοξα ερασιτεχνικά μας τμήματα, μας χρειάζονται όσο ποτέ.  Εσύ που έχεις γράψει ατελείωτα χιλιόμετρα γιαυτά τα χρώματα. Εσύ που δεν σταματάς να νοιάζεσαι ποτέ για αυτόν τον σύλλογο. Εσύ που όποτε μπορείς κλέβεις λίγο χρόνο να δεις την ομάδα σου να αγωνίζεται σε οποιοδήποτε άθλημα. Εσύ που ήσουν εκεί στα δύσκολα για το τριφύλλι. Εσύ που απλά κριτικάρεις τα πάντα από απόσταση. Εσύ που έχεις την δυνατότητα να στηρίξεις και να πάρεις στην πλάτη σου έστω και ένα τμήμα. Όλοι ΕΜΕΙΣ πρέπει τώρα να σταθούμε αντάξιοι της ιστορία μας. Γίνε ενεργό μέλος του ιστορικότερου και ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας από το 1908..

Την προσεχή Τετάρτη 22/7 και ώρα 19.30 στον ιστορικό τάφου του Ινδού σε μια εκδήλωση που θα παρεβρεθούν καταξιωμένοι αθλητές μας από όλα τα τμήματα. Σας περιμένουμε όλους ΕΣΑΣ, γιατί το να γίνετε μέλη στον ΠΑΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ..!

Υ.Γ Η εγγραφή μέλους είναι στα 50€ η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι τεράστια.

Στα δύσκολα είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Υ.Γ2 Απαραίτητα για την εγγραφή ΑΙΤΗΣΗ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ”.

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της ΘΥΡΑΣ 13».

Δείτε ακόμη:

Premier League: Κρίσιμα παιχνίδια για Champions League και υποβιβασμό
Η Γιουβέντους 2-1 τη Λάτσιο και αποσπάστηκε στο +8
Αγκαλιάζει Ευρώπη η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις