Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κασιδιάρης – πηγάδα: Οι αναρχικοί εξηγούν τι άφησαν έξω από τα γραφεία του κόμματος
ΕΛΛΑΔΑ

Κασιδιάρης – πηγάδα: Οι αναρχικοί εξηγούν τι άφησαν έξω από τα γραφεία του κόμματος

Κασιδιάρης - πηγάδα: Όπως γράφουν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ηλίας Κασιδιάρης "ονειρεύεται καινούρια τάγματα εφόδου, στρατιωτικές παρελάσεις και πογκρόμ".

Κασιδιάρης – πηγάδα: Μια πηγάδα έξω από τα γραφεία του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη τοποθέτησε η αναρχική συλλογικότητα “Μασόβκα”, δίνοντας στη δημοσιότητα και την σχετική φωτογραφία. Όπως γράφουν σε επιστολή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ηλίας Κασιδιάρης “ονειρεύεται καινούρια τάγματα εφόδου, στρατιωτικές παρελάσεις και πογκρόμ, δάδες και λάβαρα, ταμπούρλα και πολεμικά εμβατήρια,` οραματίζεται την αναβίωση όσων με κόπο έχτισε στις τραμπούκικες χρυσαυγίτικες διμοιρίες. Και εκεί είναι που θα δεχτεί οδυνηρή ήττα. Το αντιφασιστικό κίνημα με μαχητική εμπειρία πολλών ετών αδημονεί να καλωσορίσει στο πεζοδρόμιο τους Έλληνες του Κασιδιάρη. Και να τους μετατρέψει σε “Έλληνες για την πηγάδα”.

Μια τέτοια πηγάδα τοποθετήσαμε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, έξω από τα γραφεία του νεόδμητου κόμματος στην οδό Κλεισθένους 17, κοντά στο πλέον διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, εκείνο της Ομόνοιας (Τίποτα δεν είναι τυχαίο άλλωστε, γι’αυτό επιλέχθηκε η συγκεκριμένη τοποθεσία, για να στεγαστούν τα γραφεία πλάι στα φιλαράκια του, τους μπάτσους).Για να του θυμίσουμε που ανήκουν σκουλήκια σαν τον ίδιο. Σε μια πηγάδα. Στον πάτο της ιστορίας. Από τον Μελιγαλά μέχρι την Ομόνοια και από εκεί παντού, μια πηγάδα για κάθε ναζιστή θα’ναι για πάντα ανοιχτή και πρόθυμη να καταπιεί τα λήμματα της ανθρώπινης παράνοιας”.

Δείτε ακόμη

Ο Μπογδάνος απαντά στις αντιδράσεις: “Δεν δεχόμαστε κριτική από Συριζαίους συνεργάτες των ναζί”

Μπογδάνος και Κασιδιάρης στη συγκέντρωση κατά των προσφύγων – Το “άγριο” ποστ Ψυχογιού

Ο Κασιδιάρης εξηγεί γιατί έφυγε από τη Χρυσή Αυγή – “Πρωτόγνωρη η ανταπόκριση στο κάλεσμά μου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις