Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπογδάνος – Κασιδιάρης Πλατεία Βικτωρίας: Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ στα σχόλια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος – Κασιδιάρης Πλατεία Βικτωρίας: Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ στα σχόλια

Μπογδάνος - Κασιδιάρης Πλατεία Βικτωρίας: "Θα είμαι στο δρόμο της Αθήνας όποτε οι ισλαμολάγνοι μπάχαλοι απειλούν τους συμπολίτες μου", τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

Μπογδάνος – Κασιδιάρης Πλατεία Βικτωρίας: Σε σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της συνύπαρξής του στην ίδια αντιμεταναστευτική συγκέντρωση με τον Ηλία Κασιδιάρη.

“Θα είμαι στο δρόμο της Αθήνας όποτε οι ισλαμολάγνοι μπάχαλοι απειλούν τους συμπολίτες μου, όποτε μια νόμιμη συγκέντρωση απειλείται από μια παράνομη αντισυγκέντρωση. Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της μεγάλης ΝΔ κι ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ. Συνηθίστε το”, τόνισε στην τελευταία του ανάρτηση ο βουλευτής.

Η ανάρτηση Ψυχογιού

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υπεραμύνθηκε της επιλογής του να παραστεί στην συγκέντρωση, αναφέροντας ότι ” η χώρα κι οι πολίτες χόρτασαν από πολιτικές σνομπαρίες και υποκρισία. Δεν διστάζουμε να βγούμε στο δρόμο και να (τ´)ακούσουμε, δεν παραχωρούμε την Αθήνα στα άκρα, δεν δεχομαστε κριτική από συριζαίους συνεργάτες των ναζί στο δημοψήφισμα και στη βουλή. Παρόντες δίνουμε λύσεις”.

Η επίθεση του βουλευτή της ΝΔ στο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της κριτικής που δέχθηκε από στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξεκίνησε με χθεσινή ανάρτηση στο Twitter, με την οποία απείλησε με αγωγή τον βουλευτή Γιώργο Ψυχογιό λόγω ανακοίνωσής του. Όπως επίθεση εξαπέλυσε και εναντίον δημοσιογράφου του δημοτικού Ρ/Σ “Αθήνα 984”.

Ρωτήθηκε από την ‘Αυγή’ ο Πέτσας

“Είδαμε δύο διαδηλώσεις. Αφήνω σε εσάς να κρίνετε ποια ήταν η αντισυγκέντρωση. Κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί”, ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κληθείς να σχολιάσεις το ζήτημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις