Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Αδιάφορη ισοπαλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Αδιάφορη ισοπαλία

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αστέρας και Λαμία - Με το αποτέλεσμα αυτό, οι Αρκάδες παρέμειναν αήττητοι

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αστέρας και Λαμία. Η μεταξύ τους αναμέτρηση ήρθε ισόπαλη στο 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι Αρκάδες παρέμειναν αήττητοι και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι άουτ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην 4η θέση των πλέι άουτ με ένα βαθμό διαφορά από την Λάρισα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας μάλιστα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18’ με τον Κρέσπι. Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και είχε ακυρωθέν γκολ στο 39’. Έτσι οδηγήθηκαν με το εις βάρος τους σκορ στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Tο β’ ημίχρονο

Στο β μέρος, η Λαμία πάτησε γκάζι και απέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης. Το πέτυχε στο 50’ με τον Μπιανκόνι να κάνει το 1-1. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο ακυρωθέν γκολ στο 54’. Παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και προσπάθησαν να κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα την χρονιά.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Κρέσπι (39’), Μπιανκόνι (50’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραντώνης (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Σάμου), VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (Τζίμας 83’), Ριέρα, Αλί Μπάμπα (Μπαράλες 46’), Κρέσπι

Λαμία (Γ. Πετράκης): Επασί, Ασίγκμπα, Σκόνδρας (Καραγιάννης 84’), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς, Μπουλούλης, Μπαχανάκ, Αραβίδης (Σασί 84’), Βασιλόγιαννης (Νικολόπουλος 75’), Μπιανκόνι (Καράμανος 68’).

Δείτε ακόμη:

Ο Καρέρα ζητάει δύο νίκες από τους παίκτες του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο
Η Γουέστ Χαμ 3-1 τη Γουότφορντ, μόνο αν αυτοκτονήσει πέφτει
Σε δημόσια διαβούλευση η “νέα Τούμπα” Δευτέρα ή Τρίτη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις