Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χέρι-χέρι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χέρι-χέρι!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Εξασφάλισαν μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο αμφότερες - Επεσε ουσιαστικά η Αστον Βίλα, μόνο με θαύμα πια

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» επικράτησαν με 2-0 της Σέφιλντ. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην πρώτη τετράδα και συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, η Σέφιλντ παρέμεινε στην 8η θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που βγάζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με πατημένα τα γκάζια και δεν άφησαν περιθώρια στις «λεπίδες. Πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Πέρεζ έκανε το 1-0 για την Λέστερ. Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και να  απειλούν την Σέφιλντ. Έτσι, πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Γκρέι στο 79.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια στην κυνήγι των αστεριών. Η Κρίσταλ Πάλας γνώρισε την ήττα από τους «κόκκινους διάβολους» με 0-2. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 14η θέση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν την Γούλβς και βρίσκονται σε ισοβαθμία με την Λέστερ. Ουσιαστικά εξασφάλισαν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ η μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ καλά κρατεί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ήρεμο με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Ο Ράσφορντ με πανέμορφο γκολ στο 45+1’ έδωσε το προβάδισμα στην Μάντσεστερ. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ. Τελικά το πέτυχαν στο 78’  με τον Μαρσιάλ, που σφράγισε τη νίκη για την Γιουνάιτεντ.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Αστον Βίλα βυθιστηκε

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, Ισόπαλες με 1-1 ήρθαν Έβερτον και Άστον Βίλα (Κόνσα 72’, Γουόλκοτ 87). Ενώ το ίδιο σκορ είχε και το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Μπράιτον (Μοπέ 17’, Ίνγκς 66’). με αυτά τα αποτελέσμτα η Αστον Βίλα ουσιαστικά αποχαιρέτισε την κατηγορία, αφού έμεινε στο -3 από Γουότφορντ και Γουέστ Χαμ με μόλις δύο ματς να μένουν για το φινάλε.

Δείτε ακόμη:

Απεμπολεί τη δυνατότητα ένστασης κατά του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Χάνει το ματς και 3 βαθμούς ο ΠΑΟΚ, αν προσφύγει η ΑΕΚ

“ΟΠΑΠ Αρένα” το εμπορικό όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις