Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Παίρνει κούπα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Παίρνει κούπα!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στο “Ντι Στέφανο” - Με τα …ραδιοφωνάκια στο αυτί η Μπάρτσα φιλοξενεί την Οσασούνα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Συνεχίζεται η δράση στην Λα Λίγκα, μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η «βασίλισσα» βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από το 2017. Μετά το restart, οι «μερένχες» έχουν πετύχει 9 νίκες σε 9 αγώνες και θέλουν να συνεχίσουν το σερί. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει τη νίκη για να παραμείνει πάνω από την Χετάφε που την καταδιώκει. Προέρχεται από την ήττα με την Σοσιεδάδ και θέλει να αντιδράσει σήμερα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Οσασούνα, στο Καμπ Νου. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην 2η θέση και στο -4 από την Ρεάλ. Απόψε, χρειάζεται τη νίκη και να στραβοπατήσει η μεγάλη της αντίπαλος για να κριθούν όλα στην τελευταία αγωνιστική. Προέρχονται από ένα σερί τριών νικών και θέλουν να το επεκτείνουν. Από την άλλη, η Οσασούνα είναι στην 11η θέση και είναι αδιάφορη. Απόψε, θα βάλουν δύσκολα στους «μπλαουγκράνα», καθώς προέρχονται από τη νίκη με την Θέλτα και θέλουν να χτίσουν ένα σερί. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού θα λείπει ο πρώτος τους σκόρερ, Εζεκιέλ Αβίλα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, Λεγκανές παίζει την παραμονή της κόντρα στην Μπιλμπάο. Το ισχύει και για την Αλαβές, που αντιμετωπίζει την Μπέτις αλλά και τις Θέλτα, Μαγιόρκα που κοντράρονται με τις Λεβάντε και Γρανάδα αντίστοιχα. Η Εϊμπάρ υποδέχεται την Βαγιαδολίδ, η Χετάφε αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βαλένθια κοντράρεται με την Εσπανιόλ.

Δείτε ακόμη:

“ΟΠΑΠ Αρένα” το εμπορικό όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ
Σασσουόλο και Γιούβε χάρισαν θέαμα σε χορταστική ισοπαλία 3-3
“Χ”αμένες Γουλβς και Μπέρνλι από τη μεταξύ τους ισοπαλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις