Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αβολη ισοπαλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αβολη ισοπαλία

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Λονδρέζικα τρίποντα η Τότεναμ 3-1 τη Νιούκαστλ και η Αρσεναλ 2-1 την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Μπέρνλι και Γουλβς. Με το αποτέλεσμα αυτό έχασαν και οι δύο. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 10η θέση με 5 βαθμούς διαφορά, από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απομακρύνονται από τις θέσεις, που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ και απειλούνται από την Τότεναμ για το εισιτήριο του Γιουρόπα πλέον! Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε δράση με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Στο β μέρος, άλλαξε η κατάσταση με τους «λύκους» να παίρνουν το πάνω χέρι. Στο 76’ ο Χιμένεθ άνοιξε το σκορ. Όμως, η Μπέρνλι δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αφού ο Γούντ ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Η Τότεναμ πέτυχε μια σπουδαία νίκη, αφού επικράτησε με 3-1 απέναντι στην αδιάφορη Νιούκαστλ. Με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο από τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Ενώ, η Νιούκαστλ παρέμεινε στην 13η θέση. Η Τότεναμ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σον, στο 20’. Στο β μέρος, η Νιούκαστλ ισοφάρισε με γκολ του Ρίτσι στο 56’. Το γκολ δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να πάρουν ξανά τα ηνία με το γκολ του Κέιν στο 60’. Ενώ, ο ίδιος με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το τελικό 1-3 στο 90’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα  άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να νικήσει την Μπόρνμουθ με 2-1 (Σίλβα 6’, Χεσούς 39’, Μπρούκς 88’). Ενώ, η Άρσεναλ επικράτησε της Λίβερπουλ με 2-1 (Μανέ 20’, Ομπαμεγιάνκ 32’, Νέλσον 44’) και πλησιάζει τις θέσεις Ευρώπης, τη στιγμή που είναι και στα ημιτελικά κυπέλλου και έχει κι εκεί πιθανοτητες!

Δείτε ακόμη:

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ
Αμέτρητα στοιχήματα στην Superleague!
Ποδοσφαιρική βραδιά με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις