Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Χορταστική ισοπαλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Χορταστική ισοπαλία

Serie A - αγωνιστικό: Η Ρόμα 2-1 τη Βερόνα αγκαλιάζει την έξοδο στην Ευρώπη - Σκόραρε ο Μανωλάς στο Μπολόνια-Ναπολι 1-1

Serie A – αγωνιστικό: Έβαλε δύσκολα η Σασσουόλο στην Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα και ήρθαν ισόπαλες με σκορ 3-3. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 8η θέση με 6 βαθμούς διαφορά από την πρώτη εξάδα. Από την άλλη, η Γιουβέντους παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και κράτησε μια διαφορά 7 βαθμών από την 2η Αταλάντα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Ντανίλο. Έξι λεπτά αργότερα ο Ιγκουαΐν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η απάντηση τον γηπεδούχων ήρθε στο 29’, με τον Ντούρισιτς να μειώνει σε 1-2.

Στο β μέρος, οι ομάδες συνέχισαν το επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Σασσουόλο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, με τον Μπεράρντι στο 51’. Τρία λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με τον Καπούτο. Το τελικό 3-3 έκανε ο Άλεξ Σάντρο στο 64’, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Γιουβέντους.

Serie A – αγωνιστικό: Η Ρόμα 2-1 τη Βερόνα

Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν με 2-1 της Βερόνα. Έτσι, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα της Νάπολι και παρέμειναν στην 5η θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τους κυπελλούχους Ιταλίας. Ενώ, η Βερόνα παρέμεινε στην 9η θέση με εννιά βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τους Ρωμαίους να ανοίγουν το σκορ στο 10’ με πέναλτι του Βερετού. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τζέκο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βερόνα μπήκε «φορτσάτη» και μείωσε σε 2-1 με τον Πεσίνα στο 47’. Η Ρόμα πίεσε και για τρίτο γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσε να το πετύχει και παρέμεινε το 2-1.

Serie A – αγωνιστικό: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μπολόνια με την Νάπολι έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Μανωλάς 7’, Μπάροου 80’). Η Μίλαν πήρε μια σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στην Πάρμα (Κούρτιτς 44’, Κεσί 55’, Ρομανιόλι  59’, Τσαλχάνογλου 77’). Η Σαμπντόρια κατατρόπωσε την Κάλιαρι με 3-0 (Γκαμπιαντίνι 8’, Μπονατσόλι 41’, 53’). Η Λέτσε γνώρισε την ήττα με 1-3 από την Φιορεντίνα (Κιέζα 6’, Γκεζάλ 38’, Κουτρόνε 40’, Σάκχοφ 88’). Ενώ, κόλλησαν στο μηδέν Ουντινέζε και Λάτσιο.

Δείτε ακόμη:

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ
Αμέτρητα στοιχήματα στην Superleague!
Ποδοσφαιρική βραδιά με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις