Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με φόντο το Γιουρόπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με φόντο το Γιουρόπα

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Στο Νιούκαστλ φιλοξενείται η Τότεναμ, κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ δοκιμάζεται η Αρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται η 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.  Η Μπέρνλι υποδέχεται την Γούλβς σε ένα παιχνίδι do or die για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 5 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις, που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουν τη νίκη σήμερα για να μπορέσουν να μειώσουν και να έχουν πιθανότητες να βγουν στην Ευρώπη. Προέρχονται από ισοπαλία και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη σήμερα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 6η θέση -εντός ευρωπαϊκής εξάδας- με ένα βαθμό διαφορά από την 7η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η νίκη είναι ζωτικής σημασίας για να παραμείνουν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Νιούκαστλ υποδέχεται την Τότεναμ σε μια αναμέτρηση, που μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι  βρίσκονται στην 13η θέση και δεν έχουν κάποιο κίνητρο πέραν του πρεστίζ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κατέχουν την 8η θέση και έχουν τρεις βαθμούς διαφορά από την 6η που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο αυτή την ώρα. Κόντρα στις «καρακάξες» τα παίζουν όλα για όλα και θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να κυνηγήσουν την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπόρνμουθ σε ένα παιχνίδι, που οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς. Ενώ, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ σε ένα ματς, που οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται τη νίκη για να έχουν ελπίδες να βγουν στην Ευρώπη και μέσω πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως η Αρσεναλ είναι σεμιφιναλίστ στο κύπελλο και έχει δεύτερη διέξοδο εκεί, αρκεί να κατακτήσει το τρόπαιο βέβαια.

Δείτε ακόμη:

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ
Αμέτρητα στοιχήματα στην Superleague!
Ποδοσφαιρική βραδιά με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις