Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία καφέ Παπαγιάννη: Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στο Περιστέρι
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία καφέ Παπαγιάννη: Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στο Περιστέρι

Δολοφονία καφέ Παπαγιάννη: Η υπόθεση της δολοφονίας εξιχνιάστηκε πριν λίγες μέρες και όπως αποδείχθηκε το θύμα ευθύνεται για τη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι.

Δολοφονία καφέ Παπαγιάννη: Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία  Κούρδου στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, πριν από περίπου ένα χρόνο, έφερε στη δημοσιότητα το Open. Η συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνιάστηκε λίγες μέρες πριν και σύμφωνα με όσα έδειξαν οι έρευνες, το θύμα μετείχε στη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι. Η  δολοφονία του Κούρδου μπροστά στα μάτια πελατών της καφετέριας, ήταν πράξη αντεκδίκησης. Κοινός παρονομαστής στα δύο εγκλήματα είναι σύμφωνα με την αστυνομία η διακίνηση ναρκωτικών.

Στο βίντεο, διακρίνεται ο δράστης να μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Στη συνέχεια, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του, ενώ αποφασίζει να αποχωρήσει, μόνο όταν το κοντάκι του όπλου σπάει και ο γεμιστήρας  πέφτει κάτω. Όμως, όλες του οι κινήσεις καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας και σχεδόν έναν χρόνο μετά οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έφτασαν στην ταυτότητά του.

Δείτε ακόμη

Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής- Ένα 11χρονο κορίτσι
Σφοδρή μετωπική στο Ηράκλειο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας (vid)
Γώγος: Ζούμε μια νέα έξαρση του κορονοϊού, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από την πρώτη
Τροχαίο αποκάλυψε μεταφορά άνω των 90 κιλών κάνναβης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις