Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – βόλεϊ: Το ‘πε και τό ‘κανε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – βόλεϊ: Το ‘πε και τό ‘κανε

Παναθηναϊκός - βόλεϊ: Ο Γιαννακόπουλος πριν αποσυρθεί από τα διοικητικά σε μπάσκετ, ερασιτέχνη είχε τάξει 50 χιλ. ευρώ για το πρωτάθλημα βόλεϊ και τα έδωσε

Παναθηναϊκόςβόλεϊ: Κράτησε τον λόγο που είχε δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, πριν την απόφαση του να φύγει από τον Παναθηναϊκό, είχε υποσχεθεί να δώσει πριμ ύψους 50.000 στην ομάδα αν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Έτσι , μετά την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού». Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μετά την επιστροφή του τμήματος στις προπονήσεις, είχε δηλώσει στους αθλητές πως αν κατακτούσαν το πρωτάθλημα αυτός θα ήταν εκεί.

Το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό μετά από αποχή 14 ετών και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε να κατατεθεί πριμ 50.000 ευρώ κρατώντας έτσι τον λόγο του προς το τμήμα βόλεϊ. Η πράξη αυτή του Γιαννακόπουλου γνωστοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό τιμ και τους παίχτες της ομάδας .

Παναθηναϊκός – βόλεϊ: Δεν αλλάζει τα δεδομένα

Η απόφαση να δοθεί το πριμ από τον πρώην πρόεδρο του Ερασιτέχνη δεν έχει καμία σχέση με πιθανή επιστροφή ή κάποια ενασχόληση του με τον σύλλογο. Ούτε μόνο με το τμήμα βόλεϊ της ομάδας. Όπως αναφέρεται λοιπόν, πρόκειται απλά για την τήρηση του λόγου του προς τους παίχτες και το προσωπικό της ομάδας. Για την οποία είχε αναφέρει πριν την οριστική του απόσυρση από τα κοινά του συλλόγου, πως είχε μια ιδιαίτερη αγάπη.

Δείτε ακόμη:

Οταν Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρα πολέμησαν για την μπάλα!
Μεγάλο ντέρμπι για το Champions League στο ΟΑΚΑ
Η Ρεαλ κέρδισε 2-1 στη Γρανάδα και απέχει μία ανάσα από τον τίτλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις