Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξανά στον πόντο!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξανά στον πόντο!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: 1-0 Τη Βαγιαδολίδ και μετέφερε ξανά το άγχος στην πλευρά των Μερένγκες - Η Ατλέτικο 1-0 την Μπέτις με δυο ακυρωθέντα γκολ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Δεν τα παρατάει η Μπαρτσελόνα. Κέρδισε την Βαγιαδολίδ με 1-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την Μπαρτσελόνα στο -1 από την Ρεάλ Μαδρίτης και την κρατάει στο κυνήγι του τίτλου. Ενώ, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 14η θέση. Ο Μέσι με τον Βιδάλ, χάρισαν τους τρεις βαθμούς στους “μπλουγκράνα”. Ο Χιλιανός μέσος πέτυχε το “χρυσό” γκολ για τους Καταλανούς, στο 15’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βαγιαδολίδ εμφανίστηκε αρκέτα πιο βελτιωμένη.  Έβαλε δύσκολα στην Μπάρτσα και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Τερ-Στέγκεν. Όμως, δεν μπόρεσε να μετατρέψει τις φάσεις σε γκολ. Έτσι, η Μπάρτσα κατάφερε να πάρει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Οσασούνα – Θέλτα 2-1

Κλότσησε την ευκαιρία που της δόθηκε η Θέλτα. Η Οσασούνα υποδέχτηκε την ομάδα του Βίγκο και κέρδισε με 2-1. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 11η θέση και έχουν ισοβαθμία με την Μπιλμπάο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 16η θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, ξεκίνησαν καλά και άνοιξαν νωρίς το σκορ. Στο 10’, ο Μίνα έκανε το 0-1. Στο β μέρος, το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή με τους  γηπεδούχους να αντιδράνε. Ισοφάρισαν με τον Γκαγιέχο στο 23’. Στο τέλος του αγώνα πέρασαν μπροστά με το γκολ του Αρνάιθ, που έκανε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις 1-0

Έστω και δύσκολα, η Ατλέτικο πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 1-0 της Μπέτις. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 3η θέση και οι φιλοξενούμενοι στην 13η θέση. Η Ατλέτικο είχε δύο ακυρωθέν γκολ, ένα στο 22’ (Κορέα) και ένα στο 35’ (Μοράτα). Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε ο Ερμόσο στο 57’. Οι Μαδριλένοι δεν επηρεάστηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα και κέρδισαν το παιχνίδι, χάρη στο γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 74’.

Δείτε ακόμη:

Όλα μηδέν στη Λαμία
Χωρίς άγχος έγιναν… Αγγλοι Βόλος και Ατρόμητος
Η ανάρτηση του Πετρούνια για την Αγιά Σοφιά, τα λέει όλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις