Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ

Σούπερ Λιγκ - Πλέι οφ: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με ρέφερι τον Σκόμινα που διηύθυνε τον τελευταίο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ - Αρης και Ολυμπιακός χωρίς κίνητρο

Σούπερ ΛιγκΠλέι οφ: Μεγάλο ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Στα πλαίσια της 7η αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι, χρειάζονται την νίκη για να περάσουν μπροστά από την ΑΕΚ σε πιθανό της στραβοπάτημα απόψε, αφού υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας ο Αρης σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν μια νίκη γοήτρου. Οι κίτρινοι του Μίκαελ Ενινγκ  θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα απέναντι στην ομάδα του Πειραιά. Για τον πρωταθλητή ο Μάρτινς δεν ποντάρει στους Ζοσέ Σα, Κώστα Τσιμίκα, Γιουσέφ Ελ Αραμπι, Γκιγιέρμε και Μπα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ως κίνητρο τη διατήρηση του αήττητου!

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει στην διάθεση του τον Πέλκα, ωστόσο, υπάρχουν και σημαντικές απώλειες. Πιο συγκεκριμένα, λέιπουν ο Μίσιτς, ο Ντόουγκλας, ο Ζάμπα και ο Κρέσπο. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση και έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι “πράσινοι” θα μεταβούν στην Τούμπα χωρίς τον Κουρμπέλη, τον Πούγγουρα, τον Αγιούμπ και τον Νάγκι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής του αποψινού αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα, ρέφερι του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Ιούνιο του 2019!

O Σκόμινα του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ σφυρίζει στην Τούμπα

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: ΑΕΚ – ΟΦΗ

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η δεύτερη «ένωση» έχει δύο βαθμούς διαφορά από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Καίγεται για νίκη σήμερα ώστε για να παραμείνει μπροστά ή και να μεγαλώσει την διαφορά. Δεν έχει προβλήματα απουσιών. Ο ΟΦΗ δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ‘χτυπάει” όλα τα παιχνίδια του παραδοσιακά.

Δείτε ακόμη:

Super League: Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι μάχες για τη δεύτερη θέση
Winmasters: Άρης – Ολυμπιακός με Δεύτερη Ευκαιρία!
Ήττες οι πρωτοπόροι, δεν αλλάζει πια τίποτα στη μάχη για το σκουντέτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις