Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τη ρίχνει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τη ρίχνει!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Χετάφε και η Βιγιαρεάλ σε ενδιαφέρουσα “ευρωπαϊκή” μάχη - Αδιάφορο βαθμολογικά το Μπέτις - Οσασούνα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τρεις αναμετρήσεις έχει σήμερα η Λα Λίγκα. Η Χετάφε υποδέχεται την Βιγιαρεάλ στην Μαδρίτη, στο πιο βαθμολογικά ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι δύο ομάδες που πραγματοποιούν καλή σεζόν και κοντράρονται σε όλη την διάρκεια της. Η Χετάφε βρίσκεται στην 6η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Βιγιαρεάλ. Απόψε θέλουν τη νίκη για να την προσπεράσει και για να ξεφύγει από την Σοσιεδάδ, που την καταδιώκει.

Η Βιγιαρεάλ είναι 4η και χρειάζεται την νίκη για να πάρει μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους γηπεδούχους, αλλά και να πλησιάσει πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από την βαριά ήττα με 1-4 από την Μπάρτσα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Το ντέρμπι της Βαρκελώνης

Στις υπόλοιπες  αναμετρήσεις, η  Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Εσπανιόλ, στο Καμπ Νου. Η Μπάρτσα θέλει την νίκη για να συνεχίσει να ονειρεύεται τον τίτλο και να μειώσει την διαφορά από την Ρεάλ στον πόντο, έστω και προσωρινά. Από την άλλη, η Εσπανιόλ είναι η ουραγός και χρειάζεται την υπέρβαση σήμερα για να έχει βαθμολογικές ελπίδες για την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», η Μπέτις κοντράρεται με την Οσασούνα. Το παιχνίδι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι κάνουν μια κακή σεζόν, βρίσκονται στην 13η θέση και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι, κατέχουν την 11 θέση. Οι δυο «μονομάχοι» θα κοντραριστούν σε ένα παιχνίδι, που η νίκη θα τους τονώσει το ηθικό.

Δείτε ακόμη:

Super League: Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι μάχες για τη δεύτερη θέση
Winmasters: Άρης – Ολυμπιακός με Δεύτερη Ευκαιρία!
Ήττες οι πρωτοπόροι, δεν αλλάζει πια τίποτα στη μάχη για το σκουντέτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις