Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κλειδώνουν στόχοι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κλειδώνουν στόχοι!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Μόνο νίκη για Ευρώπη η Βαλένθια - Για το στάτους της στην πριμέρα ντιβιζιόν μάχεται η Θέλτα κόντρα στην Ατλέτικο

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Θέλτα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Μπαλαΐδος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζονται την νίκη για να μπορέσουν να αποκτήσουν μια διαφορά  ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα είναι ασταθής και δεν έχει βρει ρυθμό. Διανύει μια κακή σεζόν Προέρχεται από ισοπαλία και πρέπει να αντιδράσει για μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Από την άλλη, η Ατλέτικο Μαδρίτης διανύει μια καλή σεζόν. Είναι στην 3η θέση και όπως όλα δείχνουν, την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού θέλει ένα βαθμό για να το σιγουρέψει. Μετά το restart έχει μπει φορτσάτη, αφού έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μονόπλευρο ενδιαφέρον

Στο άλλο παιχνίδι, η Βαλένθια αντιμετωπίζει την  Ρεάλ Βαγιαδολίδ σε ένα παιχνίδι μονόπλευρου βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Οι «νυχτερίδες» βρίσκονται στην 7η θέση με 6  βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μετά την επανέναρξη, δυσκολεύονται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να το αλλάξουν, για να συνεχίσουν να ονειρεύονται μια ευρωπαϊκή έξοδο. Αντιθέτως, η Βαγιαδολίδ είναι στην 12η θέση με 49 βαθμούς και πραχτικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Η ομάδα μπορεί να είναι αδιάφορη, όμως, θέλει να κάνει μια νίκη γοήτρου, ειδικά κόντρα στη Βαλένθια, μία παραδοσιακή δύναμη της ισπανικής λίγκας.

Δείτε ακόμη:

Η Σοσιεδάδ ξόδεψε βαθμούς, όχι όμως και ελπίδες Ευρώπης
Οι καλύτερες ομάδες προσφέρουν θέαμα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις