Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αβολη μοιρασιά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αβολη μοιρασιά

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Λίβερπουλ δεν.. λυπήθηκε (2-0) και ρίχνει την Αστον Βίλα - Πλούσιο 2-2 για Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ - Ηττα από Σαουθμάμπτον η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αβολη, αλλά και τόσο βολική ισοπαλία για Μπέρνλι και Σεφιλντ που κονταροχτυπήθηκαν στια μια θέση στην Ευρώπη της νέας σεζόν. Το τελικό 1-1 δεν ευνόησε καμία, αλλά δεν αφήνει εκτός κόλπου κάποια εκ των δύο που εξακολουθούν να ελπίζουν. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αμήχανες και δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν φάσεις. Η Μπέρνλι πήρε κεφάλι στο σκορ στο 43ο λεπτό ο Ταρκόφσκι έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ, έπειτα από πάσα του Ροντρίγκεζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “λεπίδες” κατάφεραν να συγκεντρωθούν και άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί. Πίεσαν τους γηπεδούχους και έκαναν φάσεις. Όμως, έπεφταν πάνω στην άμυνα της Μπέρνλι. Δεν το έβαλαν κάτω και τελικά πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 80ό λεπτό, ο Έγκαν πέτυχε το γκολ της “λύτρωσης” για τους φιλοξενούμενους, που πήραν την ισοπαλία 1-1.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 2-2

Σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ έμειναν ισόπαλες. Τα “σφυριά” μπήκαν με άγριες διαθέσεις και στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Αντόνιο έκανε το 0-1 με κοντινό σουτ. Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ, κατάφεραν να αντιδράσουν. Στο 17ο λεπτό, ο Αλμιρόν με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε για την Νιούκαστλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες συνέχισαν να κάνουν φάσεις, με αμείωτο ρυθμό. Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 65ο λεπτό. Ο Σούσεκ έκανε το 1-2 μπροστά σε κενή εστία, μετά από δοκάρι. Η αντίδραση της Νιούκαστλ, ήταν και πάλι άμεση. Στο 67ο λεπτό, ο Σέλβεϊ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με όμορφο τελείωμα, κάνοντας το 2-2.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 2-0

Οι πρωταθλητές κέρδισαν την Άστον Βίλα, βάζοντας της δύσκολα στην υπόθεση παραμονής της Άστον Βίλα. Η Λίβερπουλ ήθελε να πάρει μια νίκη ψυχολογίας, μετά την ήττα από την Σίτι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως αυτό δεν ήρθε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Λιμανιού συνέχισε να κυνηγάει ένα γκολ. Αυτό ήρθε στο 71ο λεπτο, με τον Μανέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός με όμορφο τελείωμα, άνοιξε το σκορ. Η Λίβερπουλ δεν χαλάρωσε και σφράγισε την νίκη στο 89ο λεπτό. Ο Τζόουνς με βολέ από την αριστερή πλευρά, έκανε το τελικό 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα η Άστον Βίλα έπεσε στην 18η θέση.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό αντίκτυπο, η Σαουθάμπτον υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Στο 16ο λεπτό η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ. Οι «άγιοι» εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Ζιτσένκο, ο Άρμστρονγκ έστρωσε την μπάλα στον Άνταμς και εκείνος την έστειλε στα δίχτυα από τα 30 μέτρα.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο και η Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει. Οι «πολίτες» κυριάρχησαν και έκλεισαν την Σαουθάμπτον στο μισό της. Ωστόσο, η Σίτι δεν μπόρεσε να βρει το γκολ, αφού οι επιθέσεις της έπεσαν πάνω στην άμυνα των «αγίων», που κατάφεραν και αμύνθηκαν υποδειγματικά.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν 16 χρόνια από το «έπος»!
Αντίδραση και 2η θέση ο ΠΑΟΚ
Για το νταμπλ η Μπάγερν, για την έκπληξη η Λεβερκούζεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις