Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Άφησαν… καρδιά στο γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Άφησαν… καρδιά στο γήπεδο

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε ο Γιώργος Σίμος μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε ο Γιώργος Σίμος μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι οι παίκτες του κατέθεσαν ό,τι είχαν και… άφησαν καρδιά στο γήπεδο. Σημείωσε επίσης ότι η ομάδα του συστήθηκε ξανά στην κατηγορία και ότι του χρόνου θα τη μάθουν όλοι ακόμη καλύτερα! «Το κίνητρο στην ομάδα μας το δίνει η φανέλα και η δυναμική. Δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα κίνητρο! Σίγουρα το σημερινό ματς είχε διαφορετική ένταση από τα προηγούμενα, καλό είναι να μην υπάρχει, αλλά είναι ανθρώπινο. Μπήκαμε με καλή διάθεση, κόντρα στη ροή ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε. Αλλά η αντίδραση ήταν πολύ καλή οι ποδοσφαιριστές μας γύρισαν την κατάσταση. Κατέθεσαν ό,τι περισσότερο είχαν. Ξέρω πως παίζουν με μεγάλη καρδιά και στο τέλος ίσως μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την καρδιά τους που άφησαν μέσα στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Σίμος.

«Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι είναι σημαντικοί, ο καθένας έχει τον ρόλο του μικρό ή μεγάλο, αυτό θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί είναι δύσκολο να τα καταφέρεις σε τέτοιους ρυθμούς ανά τέσσερις μέρες», συνέχισε ο προπονητής του ΟΦΗ και κατέληξε: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια σαν αυτά στα play off για να ετοιμαστούμε για τους αντιπάλους που θα συναντήσουμε στο Europa League. Πραγματικά θα δυναμώσουμε σαν ομάδα, ξανά συστηθήκαμε στην κατηγορία και θέλω να μας μάθουν ακόμα καλύτερα του χρόνου».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Κοροβέσης: «Θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΟΚ»

Η νίκη στα πλέι οφ παραμένει στόχος του ΟΦΗ σύμφωνα με τον Νίκο Κοροβέση, που πρόσθεσε ότι ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του. «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Αλλά θα ήταν κόντρα στην ροή του δεύτερου ημιχρόνου, γιατί μας πίεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε και πρέπει να πάρουμε νίκη, γιατί είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε μια νίκη», τόνισε ο Κοροβέσης και συνέχισε: «Όταν γίνεται κάτι από την πλευρά σου το σκέφτεσαι, αλλά πρέπει να το ξεπερνάς, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, πρέπει να ξεπερνάς τα λάθη σου. Όταν μένεις με δέκα παίκτες, μένεις και πιο πίσω στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Η περίοδος είναι λίγο περίεργη και όταν μένεις με δέκα παίκτες θα πέσει η απόδοση».

Καταλήγοντας, ο άσος του ΟΦΗ είπε: «Αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι κάτι πολύ σπουδαίο, πήραν ένα πρωτάθλημα αήττητοι, αλλά υπάρχει ανταγωνισμός και δεν μπορεί να μένει μια ομάδα πάντα ψηλά. Πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΟΚ, υπάρχει πίεση στην ομάδα, αλλά θα βρει τον δρόμο του».

Δείτε ακόμη

Φερέιρα: «Να κοιτάξουμε μπροστά»
Έχασε κι άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ, 2-2 με ΟΦΗ
Δύο γκολ ο Λέβα, δύο δεκάδες κούπες η Μπάγερν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις