Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ζυγούλη ίνστα: Αποκαλυπτική φωτογραφία ανέβασε στα σοσιαλ μιντια η σύζυγος του Σάκη Ρουβά
LIFESTYLE

Κάτια Ζυγούλη ίνστα: Αποκαλυπτική φωτογραφία ανέβασε στα σοσιαλ μιντια η σύζυγος του Σάκη Ρουβά

Κάτια Ζυγούλη ίνστα: Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά ως λάτρης των social media αποφάσισε να γίνει αρκετά πιο αποκαλυπτική και ανάρτησε μια φωτογραφία χωρίς ρούχα!

Κάτια Ζυγούλη ίνστα: Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία γυναίκα που ως μοντέλο έχει καταπληκτικό σώμα και άνεση στον φακό. Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά ως λάτρης των social media αποφάσισε να γίνει αρκετά πιο αποκαλυπτική και πόζαρε στον φακό χωρίς ρούχα, αν και με τα χέρια της φροντίζει να μη δείχνει τίποτε. Το αποτέλεσμα από ότι φαίνεται της άρεσε καθώς ανέβασε μία φωτογραφία από το shooting στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Κρυμμένα ταλέντα στα χέρια του @yannissikos . Backstage από την χθεσινή φωτογράφιση που θα βγει πολύ σύντομα. Make up and photo @yannissikos.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου και το όμορφο μοντέλο είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ μια φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά: “Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!”.

Δείτε ακόμη

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με τον Άρη Καβατζίκη – «Θα του έκανα μια μήνυση»
Η Βίκυ Καγιά αποδεικνύει γιατί ήταν χρόνια στην κορυφή – Το απόλυτα sexy βίντεο για τα γενέθλιά της
Η απρόσμενη συνάντηση Μητσοτάκη στο πλοίο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις