Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά γενέθλια: Το μοντέλο αποκαλύπτει την ηλικία της, με ένα απίστευτα σέξι βίντεο
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά γενέθλια: Το μοντέλο αποκαλύπτει την ηλικία της, με ένα απίστευτα σέξι βίντεο

Βίκυ Καγιά γενέθλια: Το απίθανο βίντεο τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της, οι οποίοι την αποθέωσαν και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Βίκυ Καγιά γενέθλια: Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και αποκαλύπτει την ηλικία της στο Instagram. H παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «42 rocks!». Η Βίκυ Καγιά φοράει ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και κάνει βουτιά στην πισίνα. Φοράει έντονο μακιγιάζ στα μάτια της και εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με το στιλ και το καλλίγραμμο κορμί της. Το βίντεο τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της, οι οποίοι την αποθέωσαν και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της ελληνικής σκηνής της μόδας, αλλά και μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες. Η καριέρα της στις πασαρέλες και τον λαμπερό κόσμο της μόδας δεν περιορίστηκε στα ελληνικά σύνορα. Η Βίκυ Καγιά έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του εξωτερικού, ζώντας αξέχαστες εμπειρίες που κάθε φιλόδοξο μοντέλο θα ονειρευόταν να ζήσει. Πέρα όμως από ένα μοντέλο με πολύ πετυχημένη πορεία στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού, είναι και είδωλο στιλ. Εντυπωσιακή και πάντα κομψή, διαθέτει στιλ με προσωπικότητα και πάντα εμπνέει με τα looks που επιλέγει.

https://www.instagram.com/p/CCNskCgBVP1/?utm_source=ig_embed

H Βίκυ Καγιά ποζάρει μπροστά από την γενέθλια τούρτα της, στα παρασκήνια της εκπομπής «Shopping Star», την οποία τής έκαναν έκπληξη οι συντελεστές της εκπομπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις