Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μητσοτάκης – Λιάγκας: Συνάντηση στο πλοίο
LIFESTYLE

Μητσοτάκης – Λιάγκας: Συνάντηση στο πλοίο

Μητσοτάκης - Λιάγκας: Μια απροσδόκητη συνάντηση κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στο πλοίο της γραμμής για τις Κυκλάδες.

Μητσοτάκης – Λιάγκας: Συνάντηση σε πλοίο της γραμμής για τις Κυκλάδες συναντήθηκαν τυχαία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Λιάγκα και όπως είναι φυσικό οι δύο άντρες δεν ήταν δυνατόν να μην ανταλλάξουν κάποιες κουβέντες. Όπως είναι γνωστό και οι δύο έχουν εξοχικά στην Τήνο, η οποία και ήταν ο τελικός προορισμός τους, ο πρωθυπουργός για μια ολιγοήμερη ανάπαυλα και ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις για ξεκούραση.

Ο πρωθυπουργός σε κάθε περίπτωση φρόντισε για τα μέτρα ασφαλείας έχοντας μαζί του την απαραίτητη μάσκα. O Γιώργος Λιάγκας πάντως ανέβασε φωτογραφία από τον πρώτο σταθμό του πλοίου, το Γαύριο της Άνδρου.

Ο παρουσιαστή, που αποχαιρέτησε χθες το τηλεοπτικό κοινό, αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει πότε ακριβώς και με ποια εκπομπή θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν για την ώρα όμως δήλωσε πως θα απολαύσει τις διακοπές του στη Τήνο.θα παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ ωστόσο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα στο δεύτερο μισό της σεζόν μάλλον με μια late night εκπομπή. Αν αυτό δε γίνει, βάση συμβολαίου ο παρουσιαστής έχει κάθε δικαίωμα να αποχωρήσει και να αναζητήσει αλλού επαγγελματική στέγη.

Γιώργος Λιάγκας: Είναι σέξι ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις