Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεξ στο αυτοκίνητο ΟΗΕ: Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ στο αυτοκίνητο ΟΗΕ: Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι

Σεξ στο αυτοκίνητο ΟΗΕ: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα οχήματος του ΟΗΕ.

Σεξ στο αυτοκίνητο ΟΗΕ: Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν, την Πέμπτη (02/07), οι εργαζόμενοι του ΟΗΕ που φάνηκαν σε βίντεο να κάνουν σεξ σε αυτοκίνητο του Οργανισμού.
Οι δύο εργαζόμενοι της αποστολής του ΟΗΕ στο Ισραήλ που εντοπίστηκαν, μέσω ενός βίντεο, να κάνουν σεξ σε αυτοκίνητο του Οργανισμού, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.  Ειδικότερα, οι δύο άνθρωποι ταυτοποιήθηκαν ως μέλη του προσωπικού του Οργανισμού Εποπτείας Εκεχειρίας των Ηνωμένων Εθνών (UNTSO), μιας στρατιωτικής αποστολής παρατηρητών στο Ισραήλ, και τέθηκαν την Πέμπτη (02/07) σε άδεια άνευ αποδοχών.

Στο βίντεο διάρκειας 18 δευτερολέπτων έγινε viral στο διαδίκτυο και φαίνεται μια γυναίκα με κόκκινο φόρεμα να κάθεται πάνω σε έναν άνδρα στο κάθισμα ενός οχήματος 4×4 με διακριτικά του ΟΗΕ. Το γεγονός, όπως φαίνεται, συνέβη στην παραλιακή του Τελ Αβίβ. Ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουγιάριτς, δήλωσε στο BBC ότι οι κυρώσεις «ήταν κατάλληλες δεδομένης της σοβαρότητας των ισχυρισμών για μη τήρηση των κανόνων συμπεριφοράς που αναμένονται από τους διεθνείς δημόσιους υπαλλήλους».

Η γυναίκα με τα κόκκινα μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί, όπως επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.

Δείτε ακόμη

Tι σημαίνει ο όρος ‘pansexual’: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πανσεξουαλικότητα

Τα 3 ζώδια που βάζουν “φωτιά” στο κρεβάτι – Χωρίς να κάνουν τίποτα

Η σοκαριστική ερώτηση για το σεξ που άκουσε η Παπαθωμά από τον γιο της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις