Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα ζώδια που κάνουν το καλύτερο σεξ: Είναι τρία και… “καυτά”
PLUS

Τα ζώδια που κάνουν το καλύτερο σεξ: Είναι τρία και… “καυτά”

Τα ζώδια που κάνουν το καλύτερο σεξ: Αν πιστεύεις στα ζώδια, σίγουρα θα ξέρεις ότι το κάθε ένα έχει και τα... πλεονεκτήματά του.

Τα ζώδια που κάνουν το καλύτερο σεξ: Ζωή χωρίς σεξ δεν υπάρχει. Η σεξουαλική μας ζωή αποτελεί δείκτη σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, που όπως είναι φυσικό δεν την έχουν αφήσει έξω από τα πεδία μελέτης τους. Ωστόσο, για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα οφέλη του σεξ, είναι σημαντικό η επαφή με το ταίρι σας να είναι ποιοτική, γιατί δεν αρκεί το πλημμύρισμα των αισθήσεων για να κρατήσετε τον οργανισμό σας σε… φόρμα. Χρειάζονται και τα έντονα συναισθήματα μιας ουσιαστικής σχέσης. Αν ανήκετε σε αυτούς που απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή, τότε συγχαρητήρια! Οι άνθρωποι που έχουν σταθερή και καλή σεξουαλική ζωή φαίνεται να παρουσιάζουν λιγότερο συχνά κατάθλιψη. Το γεγονός αυτό αποδίδεται αφενός στη σωματική επαφή που απαιτεί και αφετέρου στο ότι όσοι έχουν σύντροφο νιώθουν επιθυμητοί, πράγμα που τονώνει την αυτοπεποίθησή τους.

Αν πιστεύεις στα ζώδια, σίγουρα θα ξέρεις ότι το κάθε ένα έχει και τα… πλεονεκτήματά του. Μιλώντας όμως για κρεβάτι, θα σταθούμε σε αυτά που βάζουν φωτιά στο κρεβάτι χωρίς να κάνουν τίποτα. Αυτά δηλαδή που… το έχουν, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Αν το α και το ω για σένα σε μία σχέση είναι το σεξ – συμβαίνει σε πολλούς – τότε σημείωσε και… πριν φλερτάρεις, ρώτα για το ζώδιο.

Το ζώδιο του Σκορπιού

Λένε ότι ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια και ότι αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του. Το αισθησιακό αυτό ζώδιο προσαρμόζεται στον ρυθμό του παρτενέρ του και θα τον απογειώσει. Είτε σας αρέσει το έντονο, είτε το αργό σεξ, ο Σκορπιός δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητους.

Το ζώδιο του Ταύρου

Αν έχετε στο μυαλό σας ένα πιο παραδοσιακό, ερωτικό σκηνικό που συνδυάζει δείπνο, κρασί και ρομαντισμό, τότε το ζώδιο του Ταύρου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στη ζωή και το κρεβάτι σας. Θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και να αφεθείτε στο παιχνίδι του και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε μια αξέχαστη νύχτα.

Το ζώδιο του Τοξότη

Σκέτη φωτιά. Εάν επιθυμείτε κάτι που τα συνδυάζει όλα στο σεξ, τότε βρείτε έναν Τοξότη. Γνωρίζει είναι η ώρα για αισθησιασμό και πότε είναι η στιγμή για κάτι πιο έντονο. Του αρέσουν οι πειραματισμοί και θα σας ανεβάσει τη διάθεση, ενώ η γοητεία του θα σας παρασύρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις