Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 26χρονη – Βούλγαρος: Προφυλακιστέα για το θάνατο του οπαδού
ΕΛΛΑΔΑ

26χρονη – Βούλγαρος: Προφυλακιστέα για το θάνατο του οπαδού

26χρονη - Βούλγαρος: Προσωρινά κρατούμενη η 26χρονη, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια.

26χρονη – Βούλγαρος: Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον περασμένο Ιανουάριο, στη Θεσσαλονίκη, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που πέρασε πάνω από το αναίσθητο σώμα του.

Ο 28χρονος είχε ταξιδέψει μαζί με φίλους του στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, καθώς διατηρούσαν φιλικές- οπαδικές σχέσεις με τους «κίτρινους». Όπως είχε ανακοινώσει τότε η αστυνομία, η εις βάρος τους επίθεση έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

26χρονη – Βούλγαρος: Η ανατροπή στην υπόθεση

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το dikastiko.gr, η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια μετά την ανατροπή που έλαβε η υπόθεση όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου του νεαρού, πριν από ενάμιση χρόνο έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης καθώς η κατηγορία εναντίον της 26χρονης οδηγού που προκάλεσε το θάνατό του μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από δόλο (έναντι της αρχικής ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από αμέλεια).

Αρνείται τις κατηγορίες η 26χρονη

Ωστόσο, η 26χρονη αρνείται την κατηγορία και εμμένει στους αρχικούς ισχυρισμούς της περί μη δόλου θανατηφόρο τροχαίο και ότι τρομοκρατήθηκε γι αυτό εγκατέλειψε το θύμα. Από νωρίς το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν οι γονείς και η αδερφή του άτυχου Βούλγαρου οι οποίοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική δικαιοσύνη και τόνισαν ότι στόχος τους είναι πέρα από το να λάμψει η αλήθεια, να βρεθούν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και να αποτραπούν περαιτέρω τέτοιες δολοφονικές επιθέσεις.

Νέα στοιχεία

Η υπόθεση έλαβε νέα τροπή όταν την περασμένη Τρίτη 30 Ιουνίου, και μετά τη συμπλήρωση νέων στοιχείων από την Αστυνομία, τα οποία προέκυψαν από την συνεχιζόμενη καθώς φάνηκε έρευνα των αστυνομικών για το θανατηφόρο τροχαίο, τα οποία αμφισβήτησαν τους αρχικούς ισχυρισμούς της κατηγορούμενης. Τα συμπληρωματικά στοιχεία οδήγησαν την ανακρίτρια στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 26χρονη οδηγός είχε δηλώσει στην προανάκριση ότι «πανικοβλήθηκε και ότι αποχώρησε από το σημείο γιατί φοβήθηκε για την ασφάλειά της».

Ιατροδικαστική έρευνα

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα «o θάνατος του 28χρονου προκλήθηκε από κακώσεις πυέλου κοιλίας, λόγω της πίεσης που ασκήθηκε από το αυτοκίνητο που πέρασε πάνω από το θύμα. Οι λοιπές κακώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του θύματος δεν ήταν θανατηφόρες». Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος Βούλγαρος παρασύρθηκε από το όχημα ενώ πιθανόν κατά τη στιγμή της παράσυρσης να βρισκόταν ήδη πεσμένος στο οδόστρωμα και όχι σε κίνηση καθώς πριν καταπατηθεί από την κατηγορούμενη οδηγό δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα κουκουλοφόρων που του προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες.

Προφυλακιστέα η 26χρονη

Δείτε ακόμη

Το έργο αυτό συμβολίζει την Ελλάδα όπως την οραματιζόμαστε» – Ο ξένος Τύπος για το Ελληνικό
Μαμά, σύζυγος, βουλευτής – Η Νόνη Δούνια πάλι τράβηξε τα βλέμματα στη Βουλή
“Τροπική” η Πανεπιστημίου – Γέμισε φοίνικες, τεράστια η αλλαγή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις