Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νόνη Δούνια στυλ: Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη Βουλή
ΕΛΛΑΔΑ

Νόνη Δούνια στυλ: Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη Βουλή

Νόνη Δούνια στυλ: Πάντα κομψή και χαμογελαστή, ενώ συνομιλούσε με άλλους βουλευτές.

Νόνη Δούνια στυλ: Για μία ακόμα φορά, τράβηξε όλα τα βλέμματα από τα έδρανα της Βουλής στη σημερινή συνεδρίαση, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια. Η -πάντα εντυπωσιακή- Νόνη Δούνια, φορούσε ένα καφέ φόρεμα με κουμπιά και σμόκιν γιακά, και μία λιτή λευκή ζώνη. Την κομψή εμφάνισή της συμπλήρωσαν τα διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια της και ένα κοραλί κραγιόν. Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ, κρατούσε μία ασορτί βεντάλια. Φυσικά, ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, ενώ συνομιλούσε με άλλους βουλευτές, πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Βουλής και ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται πως η Νόνη Δούνια τον περασμένο Οκτώβριο είχε υποβληθεί σε μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση, που αφορούσε την επιδιόρθωση βαλβίδας καρδιάς. Όλα πήγαν καλά, ενώ όπως είχε δηλώσει η ίδια: “Δεν έγινε ξαφνικά. Ήταν προγραμματισμένο, το παρακολουθούσα από πολύ μικρή. Υπάρχει μία πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας που την έχουν αρκετές γυναίκες. Όμως η δική μου ήταν εκφυλιστική”.

Όσο για τις εμφανίσεις της, έχει πει:

«Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου. Να φτιάξω μια νέα ρουτίνα. Στο σπίτι η ζωή μας είναι ακριβώς η ίδια. Θα σηκωθώ στις 6 το πρωί. Θα μαγειρέψω, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Δεν πίστευα ότι θα ασχοληθεί τόσο πολύ ο κόσμος με τις ενδυματολογικές μου προτιμήσεις.

Συζητήθηκε το μωβ κοστούμι στην ορκωμοσία της βουλής. Το χρώμα έκανε τη διαφορά. Εγώ δεν έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα καθόλου. Έχω βγάλει ό,τι ρούχα είχα και τα συνδυάζω. Επίσης, έχω τη δυνατότητα να μπορώ να δανειστώ κάποια ρούχα για να προβάλλουμε και τις ελληνικές εταιρείες. Στο στιλιστικό θα ακούσω τη γνώμη του συζύγου, αλλά πιο πολύ της κόρης μου» είπε το πρώην μοντέλο.

Μαμά, σύζυγος, βουλευτής

Η όμορφη βουλευτής είναι παντρεμένη από το 2004 με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Στάθη και τη Ρία! Το ζευγάρι είναι μαζί 16 χρόνια και η Νόνη μίλησε για τα μυστικά του γάμου της: «Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμά μου. Και από τους δυο χρειάζεται θετική διάθεση και προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα πεντάλεπτο, δεκάλεπτο με τον άνθρωπό σου που να κάνει τη διαφορά, νομίζω ότι η σχέση θα προχωρήσει πολύ καλά. Μπορεί να είναι ένα μήνυμα, κάτι που θα βρεις σε ένα πορτοφόλι που θα ανοίξει. Μπορεί να είναι κάτι που θα του έχεις αφήσει στο ψυγείο όταν έρθει. Προσπαθώ να τα κάνω! Καταρχάς, πίνουμε τον καφέ μας κάθε πρωί μαζί στο μπαλκόνι! Αφού σηκωθώ, μαγειρέψω στις 6 το πρωί και πάνε τα παιδιά στο σχολείο, ένα μισαωράκι τον καφέ μας θα τον πιούμε να πούμε τα δικά μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις