Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 33χρονη – Πρώην σύζυγος: Ποινική δίωξη εις βάρος της κοκκινομάλλας
ΕΛΛΑΔΑ

33χρονη – Πρώην σύζυγος: Ποινική δίωξη εις βάρος της κοκκινομάλλας

33χρονη - Πρώην σύζυγος: Ποινική δίωξη εις βάρος της 33χρονης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης ζητά ο πρώην σύζυγός της.

33χρονη – Πρώην σύζυγος: Μήνυση κατά της 33χρονης  κοκκινομάλλας, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή του 10χρονου κοριτσιού στις 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της, καθώς εκείνη τον κατηγόρησε πως όσο ήταν παντρεμένοι, την εξέδιδε. Ζητά να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. “Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατο, έωλοι και απεχθείς”, αναγράφεται , μεταξύ άλλων, στην έγκληση.

“Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο”, αναφέρεται επίσης στην έγκληση. Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της 33χρονης, Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Δείτε ακόμη

Επίκουρη και με τη βούλα η Περιστέρα (pic)
Τουρισμός για όλους: Παράταση προθεσμίας αιτήσεων – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Μεγάλη πυρκαγιά τώρα στο Κατσαρώνι Καρύστου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις