Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπαζιάνα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Έγινε επίκουρη καθηγήτρια η Περιστέρα
ΕΛΛΑΔΑ

Μπαζιάνα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Έγινε επίκουρη καθηγήτρια η Περιστέρα

Μπαζιάνα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Η σύζυγος του Αλέξη Τρίπρα ορκίστηκε σε τελετή που έγινε στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου στον Βόλο και από την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς θα διδάσκει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Μπαζιάνα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Επισήμως επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι από την Τρίτη η Περιστέρα Μπαζιάνα, να υπενθυμίσουμε ότι εξελέγη, ομόφωνα, με ψήφους 11 -0, στην προκηρυσσόμενη θέση, επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τον Δεκέμβριο του 2019. Η ορκωμοσία έγινε “αθόρυβα” και η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα παρέμεινε στον Βόλο για έναν καφέ, όπως αναφέρει το e-thessalia. Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που καταλαμβάνει η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι “Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα” και τη θέση διεκδίκησαν τέσσερις συνολικά υποψήφιοι.

Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2-8-19. Επί της διαδικασίας δεν υπήρξαν ενστάσεις, ωστόσο, μπορούν να κατατεθούν και δύο μήνες μετά το διορισμό στη θέση αυτή. Μετά από αυτή την απόφαση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες για τον διορισμό της κ. Μπαζιάνα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Δείτε ακόμη

Μεγάλη πυρκαγιά τώρα στο Κατσαρώνι Καρύστου
Ευχάριστα νέα! Αρνητικά τα πρώτα 250 τεστ τουριστών στα αεροδρόμια
Υποψία για προετοιμασία απόδρασης στον Κορυδαλλό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις