Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Εύβοια τώρα: Μεγάλη πυρκαγιά εξελίσσεται στο χωριό Κατσαρώνι Καρύστου
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Εύβοια τώρα: Μεγάλη πυρκαγιά εξελίσσεται στο χωριό Κατσαρώνι Καρύστου

Φωτιά Εύβοια τώρα: Συναγερμός σήμανε για ακόμη μια φορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Κατσαρώνι Καρύστου.

Φωτιά Εύβοια τώρα: Σύμφωνα με το evima.gr, η πυρκαγιά καίει στο ίδιο σημείο που είχε ξεσπάσει πριν από μία εβδομάδα, ενώ όπως αναφέρει το ΑΠΕ σημειώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο έχουν ενισχυθεί και σε αυτό επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 20 οχήματα 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 Α/Φ και 1 ΕΠ. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι και η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος, αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή στις 11:35 και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12 παρά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας για μεγάλη φωτιά στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Κατσαρώνι Καρύστου. Σύμφωνα με το evima.gr, η πυρκαγιά καίει στο ίδιο σημείο που είχε ξεσπάσει πριν από μία εβδομάδα και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από Κάρυστο, Αλιβέρι, Χαλκίδα και οι εθελοντές της Καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι και η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα.

 

 

Δείτε ακόμη

Ευχάριστα νέα! Αρνητικά τα πρώτα 250 τεστ τουριστών στα αεροδρόμια
Υποψία για προετοιμασία απόδρασης στον Κορυδαλλό
Προειδοποίηση Λαζανά: Η μάσκα έχει γίνει ασορτί με το πηγούνι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις