Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάσκα στο σαγόνι: “Καμπανάκι” από μέλος της επιτροπής ειδικών του υπ. Υγείας
ΕΛΛΑΔΑ

Μάσκα στο σαγόνι: “Καμπανάκι” από μέλος της επιτροπής ειδικών του υπ. Υγείας

Μάσκα στο σαγόνι: «Ο κορωνοιός δεν έχει τελειώσει», τα κρούσματα «οχι μόνο δεν έχουν γίνει μηδενικά τα κρούσματα αλλά τσιμπάνε κιόλας».

Μάσκα στο σαγόνι: Καμπανάκι για την μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας απέναντι στον κορωνοϊό σήμανε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής ειδικών του υπ. Υγείας Μάριος Λαζανάς. «Η μάσκα έχει γίνει ασορτί να είναι στο πηγούνι. Δεν τηρεί κανείς κανένα μέτρο. Τι πρέπει να κάνουμε για να συμμορφωθεί ο κόσμος; υπάρχει δυσπιστία» σημείωσε ο κ. Λαζανάς. Όπως τόνισε «ο ιός δεν έχει τελειώσει» παρατηρώντας ότι τα κρούσματα «οχι μόνο δεν έχουν γίνει μηδενικά τα κρούσματα αλλά τσιμπάνε κιόλας». «Το να είναι μόνο εισαγόμενα είναι το ευχάριστο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. «Είχαμε την ευχάριστη κατάσταση να πάει πολύ καλά η χώρα. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι χωρίς το lockdown θα είχαμε πολλούς νεκρούς» συμπλήρωσε ο κ. Λαζανάς.

Ο ίδιος επέκρινε τους συναδέλφους του για όσα λένε σχετικά με τους ασυμπτωματικούς και τη δυνατότητα μετάδοσης του ιού λέγοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν, σαφώς και μεταδίδουν» Ζήτησε, επίσης, «να ακούμε με σκεπτικισμό όσα λέγονται για τα εμβόλια, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση» προσθέτοντας ότι «το σύντομα δεν το βλέπω λιγότερο από έναν χρόνο μετά».Σχολίασε, τέλος, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ ότι «οι συγκεκριμένες ΗΠΑ με αυτόν τον πρόεδρο θα έπρεπε να εξαφανιστούν».

Δείτε ακόμη

Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών: Δεν ανησυχούμε για τα νησιά – Τι είναι αυτό που μας προβληματίζει

Δύσκολο πείραμα το άνοιγμα συνόρων – Αγωνία για τα εισαγόμενα κρούσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις