Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Πιέζουν Γουίτινγκτον
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Πιέζουν Γουίτινγκτον

Μπάσκετ - Παναθηναϊκός: Απάντηση από τον Αμερικανό αξιώνουν στην πράσινη KΑΕ άλλως θα στραφούν σε διαφορετική μεταγραφική υπόθεση

ΜπάσκετΠαναθηναϊκός: Δεν έχει χρόνο για χάσιμο το «τριφύλλι». Οι διοικητικές ανακατατάξεις ξόδεψαν χρόνο και πλέον η νέα τάξη πραγμάτων τρέχει τις διαδικασίες έγκαιρης ενίσχυσης της ομάδας. Η ΚΑΕ, λοιπόν, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γκρεγκ Γουίτινγκτον. Οι «πράσινοι έχουν στείλει την προσφορά τους και περιμένουν την απάντηση του Αμερικάνου πάουερ φόργουορντ και τον πιέζουν να απαντήσει.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Live Sport, έχει καταθέσει την πρόταση του και το μόνο που απομένει είναι η απάντηση του Γουίτινγκτον. Το συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα φτάνει τις 500 χιλιάδες δολάρια. Επίσης, έχουν κάνει ξεκάθαρο στον παίχτη πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν κάποια αύξηση ή άλλου τύπου παζάρι. Εξάλλου, δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, με τα δεδομένα που επικρατούν στην «πράσινη» ΚΑΕ.

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Αν περιμένει, δεν τον περιμένουν

Από την πλευρά του Αμερικάνου, σέβονται το ενδιαφέρον που του έχει δείξει η ομάδα και εκτιμάνε το ρόλο που του δίνει στο ρόστερ για την νέα σεζόν. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να εξετάζει κάποια πιθανόν καλύτερη πρόταση. Μία από της ομάδες που ενδιαφέρεται, είναι η Φενέρμπαχτσε. Όμως, οι Τούρκοι μετά και το ναυάγιο Σάρας τρέχουν να διευθετήσουν το θέμα του προπονητή και θέλουν να δουν τι θα γίνει με τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια. Οπότε, δύσκολα θα προβούν σε μεταγραφές σύντομα. Αν δεν υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να βρει άλλες λύσεις, όπως του Άαρον Γουάιτ που έμεινε ελεύθερος .

Δείτε ακόμη:

Ελαμψαν Εβερτον και Γουέστ Χαμ!
Η Σίτι παραδίδει τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ
Ροντρίγκο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις