Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Τούμπα κριτής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Τούμπα κριτής

Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Όλα τα λεφτά είναι απόψε το ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (21:00, PAOK TV).

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Όλα τα λεφτά είναι απόψε το ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (21:00, PAOK TV). Για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν ασπρόμαυροι για να βρεθούν στο +6 από την αντίπαλό τους στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δε κιτρινόμαυροι για να πιάσουν ξανά τους Θεσσαλονικείς. Έτσι, η Τούμπα αυτομάτως γίνεται… αυστηρός κριτής για τη συνέχεια. Καθώς, είτε μπορεί να τσεκάρει… αστέρια, είτε να βάλει φωτιά για τη 2η θέση! Ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο, της 2ης κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ, ορίστηκε να διευθύνει το ματς αυτό. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, Τζιακόμο Παγκανέσι και 4ος ο Καραντώνης. Στο VAR ο Ιταλός Πιέρο Τζιακομέλι ως VAR και η Χρύσα Κουρομπύλια της Δυτικής Αττικής ως AVAR.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σε ένα ακόμη ματς με πολλές απουσίες. Εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια, Πέλκας, Κρέσπο, Ζαμπά, Μίσιτς και Αουγκούστο. Στα θετικά ότι ο Ελ Καντουρί είναι ετοιμοπόλεμος. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος θα έχει ως αμυντική τετράδα τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαουρίσιο, Εσίτι και Ελ Καντουρί, με τον Τζόλη στη δεξιά πτέρυγα και τον Στοχ στην αριστερή. Στην κορυφή της επίθεσης πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Σφιντέρσκι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Λημνιός, Λάμπρου και Άκπομ.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Μοναδικός απών ο Μπακάκης

Στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι εξαιρετικά για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος μετράει επιστροφές. Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι δικεφάλων επιστρέφουν οι Ολιβέιρα, Μάνταλος, Σιμόες που εξέτισαν και οι Μπάρκας, Λόπες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Μπακάκης που νιώθει ακόμη ενοχλήσεις και συνεχίζει θεραπεία. Θυμίζουμε ότι παρελθόν αποτελούν οι Χουλτ, Κλωναρίδης που αποχώρησαν και επίσημα χθες. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, με τους Λόπες, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ο Σιμόες θα αποτελέσει το δίδυμο στα αμυντικά χαφ με τον Σιμάνσκι και ο Μάνταλος θα έχει ελεύθερο ρόλο. Θέση βασικού θα έχει και ο Αλμπάνης στη μία πτέρυγα, με τον Λιβάγια στην άλλη. Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Ολιβέιρα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τσιντώτας, Λάτσι, Σβάρνας, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Δείτε ακόμη

Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα (vid)
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.662.796 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Νέα κρούσματα στους Πέλικανς, κατεβάζουν ρολά οι Νάγκετς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις