Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – Covid19: Χάος με τον κορωναϊό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – Covid19: Χάος με τον κορωναϊό

ΝΒΑ - Covid19: Αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων στο ΝΒΑ και σχεδόν σε κάθε ομάδα υπάρχουν κρούσματα, υποπτοι ως κρούσματα, ασθενείς ή φόβοι για ξέσπασμα!

ΝΒΑCovid19: Αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων στο ΝΒΑ και σχεδόν σε κάθε ομάδα υπάρχουν κρούσματα, υποπτοι ως κρούσματα, ασθενείς ή φόβοι για ξέσπασμα! Τρεις παίκτες των Πέλικανς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αυτή είναι ακόμα μία άσχημη εξέλιξη από τις ΗΠΑ, όπου η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει. Πλέον θα είναι θαύμα αν γίνει -όπως είχε αναγγελθεί- η επανέναρξη του ΝΒΑ στο Ορλάντο. Αλλά η κατάσταση είναι πολύ σοβαρότερη από τα πλέι οφ του ΝΒΑ!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, Ντέιβιντ Γκρίφιν δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα των παικτών. Σύμφωνα πάντα με τον Γκρίφιν, οι συγκεκριμένοι τρεις παίκτες έχουν τεθεί σε καραντίνα και σε δύο ημέρες θα κάνουν νέα τεστ. Τότε θα φανεί αν μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις ή σε τι κατάσταση θα είναι η υγεία τους.

ΝΒΑ – Covid19: Lock down οι Νάγκετς

Στο μεταξύ οι Ντένβερ Νάγκετς αποφάσισαν να κλείσουν τις εγκαταστάσεις τους και έτσι δεν θα γίνονται προπονήσεις. Η απόφαση πάρθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Είχαν ήδη δύο κρούσματα πριν την απόφαση για το κλείσιμο των εγκαταστάσεων τους, ενώ στην πορεία προέκυψε άλλο ένα, από τα 35 άτομα που θα ταξιδέψουν στο Ορλάντο για την επανέναρξη της χρονιάς! Επίσης ο Νίκολα Γιόβιτς βρέθηκε θετικός στην Σερβία ενώ και ο προπονητής Μάικ Μαλόουν είχε ανακοινώσει ότι είχε προβληθεί από τον κορωνοϊό.

Δείτε ακόμη:

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»
Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις