Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλεϊ οφ: Μονόπλευρο ενδιαφέρον
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλεϊ οφ: Μονόπλευρο ενδιαφέρον

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στα άλλα δύο ματς ημέρας το όποιο ενδιαφέρον εντοπίζεται στο Φάληρο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ (21:30-Novasports 1).

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στα άλλα δύο ματς ημέρας το όποιο ενδιαφέρον εντοπίζεται στο Φάληρο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ (21:30-Novasports 1). Οι ερυθρόλευκοι έχουν έναν και μοναδικό στόχο, να ολοκληρώσουν αήττητοι το φετινό πρωτάθλημα. Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθη) και Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ήπειρο). Τέταρτος ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτα) και στο VAR θα είναι οι Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας). Στο άλλο ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Άρη. Την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο, Αντώνη Καρατζίκα, επίσης από Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης αυτής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Τέλος, στο VAR θα βρίσκονται οι Αθηναίοι Τάσος Παπαπέτρου και Ιορδάνης Απτόσογλου.

Ο Ολυμπιακός έχει μια σημαντική επιστροφή, καθώς ο Βαλμπουενά αποθεραπεύτηκε και είναι έτοιμος να παίξει. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί. Από πλευράς ΟΦΗ θα λείψουν οι τραυματίες Σεμέντο, Τσιλιανίδης και Σόουζα. Στην αποστολή των Κρητικών είναι οι: Σωτηρίου, Γουόλι, Νάστος, Βαφέας, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Περδίκης, Μπράουν, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Για την πρώτη νίκη

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Άρη. Οι πράσινοι ψάχνουν την 1η τους νίκη στα πλέι οφ, ενώ οι κιτρινόμαυροι μια αξιοπρεπή πορεία ως το φινάλε. Το τριφύλλι έχει τις γνωστές απουσίες των Πούγγουρα, Μπεκ και Νάγκι. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Χριστογιώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέρα, Καμπετσής. Από πλευράς Άρη υπάρχουν πολλά προβλήματα και οι Θεσσαλονικείς είναι με 15 παίκτες στην Αθήνα! Εκτός μάχης ο τιμωρημένος Δεληζήσης, ο τραυματίας Σόουζα, ενώ αποχώρησαν οι Βέλεθ, Φετφατζίδης, Ιντέγε, Λάρσον, Ντιγκινί και Μπα. Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Κόρχουτ, Μανσίνι, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης.

Δείτε ακόμη

Τσεκάρει «αστέρια» ή βάζει… φωτιά!
Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα (vid)
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.662.796 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις